Kinevetnétek a barátotokat, barátnőtöket, ha véletlenül bepukizna?
Figyelt kérdés
Pl. ha legjobb barátnők vagy barátok vagytok.
Engem emiatt ma kinevetett egy barátnőm és nagyon rosszul esett. A ruhaboltban leguggoltam az alsó sorba egy cipőért és akkor történt, többen is hallották meg ahogy kinevet azt is. 🙁kellemetlen volt.
2021. aug. 16. 18:21
11/15 anonim válasza:
Én úgy tennék, mintha nem hallottam volna. 😂
12/15 anonim válasza:
Nekem cuki ha egy lány nevetne a fingomon😀😀😀 az más ha ezt nem jó szívből teszi...
13/15 anonim válasza:
Engem az foglalna el - komolyabb baleset esetén, - hogy miként lehet a legdiszkrétebben menteni a még menthetőt, mert ez egyáltalán nem vicces. Az esetek jelentős hányadában kezelem annyi intelligenciával a helyzetet, hogy rezzenéstelen arccal vetem fel a következő teendőt.
14/15 anonim válasza:
Én is jártam már így. De nyugi, nem téged nevetett ki, hanem a váratlan szituációra reagált így gondolkodás nélkül, ösztönösen. Nyilván nem veled van baja, csak meglepődött, amikor váratlanul felröppent egy kis galamb a polc alól. Emberek vagyunk, előfordul. Ne vedd magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!