Mit tegyek, ha a vécén kinevetnek? 19L
Nem tudom hova irjak erről.
Ma kint töltöttük a délutánt egy strandfürdőn a barátnőimmel és a
Barátommal.Eleinte minden jó volt, aztán kimentünk vécére. Nekem egy ideje kellett a nagyobbikat is, amit nem mondtam nekik. Elkezdtek cikizni, amikor meghallották, hogy én nem csak pisilek. Meg siessek már. Utána meg hogy ne tegyem be a medencébe a seggem koszosan. Megvártak, hamar végeztem, de szörnyen kellemetlenül éreztem magam a beszólásaik miatt, és a barátomnak is árulkodtak. Ő is csak vigyorgott... Lehet felfújom, de rosszul esett, csalódtam bennük. Szerintetek külön az orrukra kellet volna kötnöm, hogy kell?
2 dolog:
1 Ők nem szoktak nagy vécézni? Mindenkinek más a bélműködése.
2. Hány évesek? Gondolom nem 5 és 15 között vannak...
Te jó ég! És ezek választópolgárok lesznek állítólag!
Már mindent leírtak az előttem szólók.
Nevetségesen gyerekes, a visszataszító határát súroló viselkedés, amire valódi okot nem is adtál. Értelmes ember ilyet egyáltalán nem tesz szóvá - viccből sem.
Egyébként, ha nagyvécézni akarok, én nem járok csoportban mosdóba. Meg amúgy sem. Ahhoz meg, hogy miért mész a WC-re, senkinek semmi köze, a magánügyed. Nem is értem, mire jó ez a csoportos WC-re járkálás, és erre tetézve: minek kell bevárni egymást...?
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!