Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány olyan ember van az...

Hány olyan ember van az életedben, akiben feltétel nélkül megbízol és bármit megtennél érte?

Figyelt kérdés

#rokon #Barátaok
2021. aug. 10. 16:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akiben feltétel nélkül megbízom: 0 Vannak mély emberi kapcsolataim, szüleim, jó barátaim, a házasságom is jó, de feltétel nélkül nem bízom meg senkiben.

Akiért bármit megtennék: 2. A gyerekeim.

2021. aug. 10. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
1. Én magam.
2021. aug. 10. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Ohh, furcsa, hogy magát senki más nem írta még, nem számolta bele. Erről sajnos hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig a legfontosabb dolog, hogy az „én”-nel összhangban legyünk. És sajnos sokaknál ez a legnagyobb baj, hogy saját magukban sem bíznak... hajrá emberek! 😉
2021. aug. 10. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyse. Még magamban se bízom, nemhogy valaki másban.
2021. aug. 10. 19:59
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm annak aki eddig válaszolt. Sajnálom azt, akinek nincs ilyen ember az életében, szerintem egyszer ti is megtalaláljátok azt aki megért bennetek.

Igazából én, ha valaki felhozta a bizalom dolgot, sosem gondoltam magamra, mindig másokon kezdtem gondolkozni, hogy kik azok akikben megbízok. Én magamban bízok magamban is, de nekem ez olyan más bizalom, mint az amit mások felé mutatok.

Persze vannak akik sajnos nem bíznak magukban.

2021. aug. 10. 22:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy, az anyám, akit születésem óta ismerek. Sok emberben bíztam már, de olyan jellemgyengeségeik voltak, amik miatt nem mertem volna, nem merném rájuk bízni magam.
2021. aug. 13. 23:28
 17/17 anonim válasza:
nem sok . Talán 4-5
2021. szept. 7. 13:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!