Mit tegyek szerintetek?
Figyelt kérdés
Következő a helyzet: van egy legjobb barátnőm, akivel mindent elmondunk egymásnak, nincsenek titkaink, meg ilyesmik. A szülei jó ideje külön élnek, és a tudomásomra jutott, hogy az anyjának barátja van. Ezt neki még nem mondta el, szóval nekem az lenne az alap, hogy nem mondom el neki, ez rájuk tartozik, majd az anyja elmondja, ha szeretné. Azonban félek, hogyha megtudja, hogy én erről milyen régóta tudok, akkor elveszíti a bizalmát bennem, vagy hogy emiatt rossz barát vagyok, hiszen figyelmeztetnem kéne. Szóval, szerintetek mit tegyek? Mondjam el neki, vagy hagyjam rájuk?2021. aug. 8. 01:10
A kérdező szavazást indított:
Ne mondd el neki, ez az ő dolguk
Mondd el neki
19 szavazat
2/7 anonim válasza:
Elkerülhetetlen, hogy meg tudja azt, te mióta tudod ezt?
3/7 anonim válasza:
Az ilyen előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, de szerintem jobb lenne, ha ebből kimaradnál. Ha jó szándékkal is szeretnéd neki ezt elmondani, akkor is simán lehet, hogy te jönnél ki ebből rosszul.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Oké, nekem is ez a véleményem, csak azért megkérdeztem.
#1 Édesanyám és az ő édesanyja barátnők, neki írta meg, és én meg pont ott voltam a telefonnál, mondom, hogy anya írt az xy, mondta, hogy nézd meg mit. És így tudtam meg😂
2021. aug. 8. 22:13
6/7 anonim válasza:
Ha külön élnek a szülei, akkor miért ne lehetne elmondani?
7/7 A kérdező kommentje:
Nos, csak azért gondoltam, hogy nem kéne, mivel még soha nem mondott ilyesmit el az anyja neki, és lehet, hogy ezek után nem bízna benne annyira, vagy ilyesmi.
2021. szept. 8. 12:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!