Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit jelent az hogy "formás a...

Mit jelent az hogy "formás a puzó"? Ez csúfolásnak szánta vagy mi?

Figyelt kérdés

Összevesztem egy barátnőmmel (osztálytárs), és hozzám eljutott hogy olyanokat írkál egy csopiban rólam hogy "... (A nevem) formás a púzód, amivel a szünetekben gyakran púzol". Most nem tudom, h ez valami kifigurázás hogy sokat pózolok (szelfizem) vagy nem értem mi az hogy púzol. Én erre gondoltam, nagyon szellemes...

Minden bizalmas dolgot megosztottam vele.

(L17)

2021. aug. 8. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A fenekedről és fingásról értekezett.
2021. aug. 8. 00:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Formás a feneked, amivel sokat eregetsz! - ezt jelenti.
2021. aug. 8. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Mennyi a troll?
2021. aug. 8. 00:18
 4/8 mantis religiosa ***** válasza:
38%
Hát még a szúnyog...
2021. aug. 8. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Jól írják itt előttem. :DD

Nagyon jó a popsid, de elég szeles / vagy sűrűn kakilsz vele a suliban szünetekben. :)

El tudom képzelni azt, ha tényleg nagyon megbíztál benne, elótte ez sem volt tabu mondjuk neked mikor közösen mentetek a mosdóba, lányoknal ugye szokás a nagy pletyizés. :)

A pózoláshoz semmi köze. De hozáteszem elég gáz dolog ez a baratnőd részéről, legalább a korábbi baratságotokra tekinthetne vissza némi tisztelettel és nem lejáratni téged... Az ilyen nem is volt igazi barát.

De nyugi, minden csoda harom napig tart, szeptemberben senki sem fog mar ezzel cinkelni. :) Legfeljebb ha szünetekben meglátnak a mosdóba menni, nevetnek majd egyet.

2021. aug. 8. 00:22
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
A formás a puzó azt jelenti, hogy formás a puzó. Mily meglepő.
2021. aug. 8. 00:48
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Ez nyelvtanilag sem jönne ki. A púzol (pózol) az egyes szám harmadik személy, a púzód viszont E/2-ben van.

Púzni = szellenteni = f*ngani = galambokat eregetni.

2021. aug. 8. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
Mario Puzo.
2021. szept. 7. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!