Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek abban, hogy egy...

Hisztek abban, hogy egy barátságot bármilyen probléma után helyre lehet hozni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 08:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 4. 08:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet bármilyen probléma után helyreállítani
2021. aug. 4. 09:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Relatív. Ez erősen függ a probléma mértékétől.
2021. aug. 4. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van, aki sosem változik, hiába változik a másik.
2021. aug. 4. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem...

Sok barátom volt èletben. Volt akit testvèremkènt szerettem... Hát, mondjuk úgy, hogy van az a tett amit nem felejt el az ember... ès a tüske benned van, akkor az a legrosszabb... inkább kiszeded ès eldobod...

2021. aug. 4. 13:50
 6/13 anonim ***** válasza:
nem, vannak sebek amik ha be is gyógyulnak, sosem tűnnek el. meg vannak emberek, akik fontosak neked, majd történik valami, és onnantól életveszélyes a közelükben maradni (mint a volt legjobb barátom, aki egy ponton elkezdett győzködni, hogy miért kéne visszamennem a bántalmazó apámhoz).
2021. aug. 4. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem, bár azért nagyon nem mindegy milyen és mekkora hibáról van szó.

Nekem például volt egy olyan gimis barátnőm, aki csinált ezt-azt, megbeszéltük, megbocsájtottam neki, de nem felejtettem el. Nem hánytorgattam fel, vagy bármi hasonló, csak egyszerűen semmi sem volt olyan már, mint előtte. Próbáltunk újra eljutni a régi "legjobb barátnős" szintre, de már nem ment.

2021. aug. 4. 22:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. aug. 9. 01:20
 9/13 anonim ***** válasza:
De, helyre lehet hozni, bár vékony a jég. Ha a "probléma" olyan félreértésen alapul, aminek lényegéről a "probléma" megoldója sikeresen meg tudná győzni a "probléma" okát feltárni eredetileg nem hajlandó másik felet a félreértés nevetségességéről (de nem elbagatellizálva azt), hogy az tökéletesen meg is értse, akkor talán lehetséges. De erre sincsenek garanciák.
2021. aug. 9. 17:28
 10/13 De La Cruse ***** válasza:

Inkább Istenben higgy. A barátaidat pedig bízd rá.

Ne a barátságokban higgy mert előbb utóbb megborulsz mint boci a csúszdán, hogy mindenki tökéletlen.

Helyén kezeld a dolgokat és akkor nagy zűrök is semmiségeken rendbe jönnek.

2021. aug. 11. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!