Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért problémásak a három...

Miért problémásak a három tagú barátságok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Láttad a Harry Pottert? Mindig jön valami probléma, de csak egy kiválasztott van meg a végén összejön a másik kettő.
2021. jan. 10. 12:59
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Azért, mert ha a 3 barátból 2 mondjuk közelebb lakik egymáshoz, és ezért többször tudnak találkozni, akkor a harmadik tag könnyen féltékeny lehet, vagy háttérbe szorulva érezheti magát.
2021. jan. 10. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
En annak idejen ugy vettem eszre (mar regen volt) ha harman voltunk, akkor az egyik mindig ki volt kozositve, vagy szivatva volt ... de ez mindig csak akkor ha 3-an voltunk. Es soha nem csak egy valaki volt a celpont, hanem aki aznap a legszerencsetlenebb formajat hozta. En erre emlekszem.
2021. jan. 10. 13:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert a háromból kettő mindenképpen előbb-utóbb közelebb kerül egymáshoz, a harmadik pedig kiszorul. Főleg akkor problémás ez, ha ketten voltak eredetileg, de valamiért hozzájuk csapódott egy harmadik.

Nekem is volt egy nagyon jó barátnőm gimiben, utolsó évben csapódott hozzánk egy harmadik lány. Nagyon sokáig egyértelmű volt, hogy nálunk ő a "harmadik", de ahogy teltek az évek, egyre inkább kiderült, hogy már én vagyok az, aki igazából felesleges ott. Most, a harmincas éveink közepén mondtam ki magamnak, hogy ez a kapcsolat nekem már inkább megalázó, és nem szeretnék benne részt venni tovább. Pedig sokáig működött.

2021. jan. 10. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha legalább négyen vagy többen vannak egy barátságban. A hármas azért nem jó mert egy valaki a peremre fog szorulni ha hárman vannak pl.az egyik elkezd a másiknak beszélni valami közös dolgukról és a harmadik azt sem tudja mitől van szó és nem veszi a fáradságot hogy beavassa rákérdezgetni meg fárasztó is már az egyértelmű jel ha a beszédben egyes és nem többes számot használ valaki. Az is előfordul a másik kettő egymás cinkostársa vannak közös dolgaik és mennek az elejtett megjegyzések, egymásra nézések és a harmadik megint kizárva érzi magát.Vagy egymást köszöntik születésnapon rólad meg meg sem emlékeznek akkor sem ha te róluk igen.Ezek mind tapasztalatok.
2021. jan. 10. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én és az unokatesom nagyon jó barátságban vagyok mondjuk úgy hogy legjobb barátnőm.. mivel én németországban lakkok itt kezdtem az első osztályt, és csak 1évben kétszer járunk haza elég rossz.. És mikkor magyarba nyaralunk, mindig eljön hozzánk, és költözőt a szomszédságba új szomszéd lány...en és az unokatesom eleinte utaltuk a lányt és ő is minket, ő a "szomszed lany"

Azt hitte hogy beképzelt.. elkényesztetet ""német lányok vagyunk" aztán meg valahogy ősze barátkoztunk ezel a lányal, és voltak viták de nem hagytuk ki egymást semmiből.. Csak az volt a baj ha pl .. mentünk valahova és csak ketten lehettet felszállni vagy valami ilyesmi akkor 1mindig kimaradót... És a vége veszekedés lett, a 2lány közt szóval jobb az ha 4-en vagytok, helyesírási hibákért bocsi, mint ahogy írtam nem magyarorszagon tanultam ...

2021. jan. 11. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!