Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Anyukám el tiltott...

Mit tegyek? Anyukám el tiltott minden létező barátomtól

Figyelt kérdés
A barátaimmal szeretek játszani, beszélgetni, hülyülni hívásban. Anyukám eltiltott minden barátomtól. Először a legjobb barátommal kezdte és szép lassan haladt. Hogy tudnám meggyőzni?

#barát #anya #barátság #El akar tiltani
2021. júl. 31. 11:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Bocsi, de én továbbra sem értem teljesen, hogy hogyan tilt el. Éppen beszélsz a barátaiddal, ő meglátja... Mit csinál? Lekapcsolja a gépet? Csak mert ha telefonon történik ez, akkor nehezen tudom elképzelni, hogy mit csinálna ilyen esetben. Beszéljetek chaten vagy találkozzatok személyesen, ha nem laknak túl messze.

Hány éves vagy amúgy, hogy ekkora beleszólása van a baráti dolgaidba? Amúgy igaza van a 9-es válaszolónak abban, hogy lehet, hogy nem kötne bele anyud ilyenekbe, ha otthon kicsit "normálisabban" viselkednél. Nyilván mi nem tudunk arról semmit, hogy hol hogyan viselkedsz, de a szüleid és a családod nem a barátaid, kicsit máshogy kell velük kommunikálni. Nem azt mondom, hogy a család előtt meg kell játszani magadat, de senki nem viselkedik pont úgy a szüleivel, ahogy a barátaival. Próbálj meg úgy viselkedni otthon, hogy ne nagyon tudjanak belekötni, és akkor remélhetőleg nem fognak panaszkodni a barátaid miatt sem.

2021. júl. 31. 12:20
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Ne legyél flegma.
2021. júl. 31. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne mikrofonozz velük, hanem irkaljatok és írd át a nevüket másra, a kepuket meg szólj h csereljek le valami állatos képre.
2021. júl. 31. 13:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!