Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Joggal haragszom ezért rájuk?

Joggal haragszom ezért rájuk?

Figyelt kérdés
Egy nyolcfős baráti társaságom van, a két legközelebbi barátnőm is itt van. Nemrég volt a névnapom, és egyikőjük sem köszöntött fel a hétből. És ez több okból is nagyon rosszul esik. Egyrészt, én mindenkit felköszöntök, veszek nekik ajándékot. Másrészt ami miatt a legjobban sz*rul esett, az az, hogy van egy ugyanolyan nevű lány mint én ebben a társaságban, és őt mind a hatan felköszöntötték, ment a nyálcsorgatás közösségi storykban hogy köszönöm hogy vagy, boldog névnapot szívem, sok boldogat te drága, meg tették ki hogy mentek fagyizni két lánnyal is. Rám pedig mindenki tojt, sem üzenetben sem storyban sem telefonon nem köszöntöttek fel, ez a két közelebbi barátnőm sem. Én annyi mindent megteszek nekik, mikor itt bőg akarmelyikuk a telefonba akkor meghallgatom őket, meg mondom, mindig felköszöntöm őket. Joggal esett ez rosszul, vagy tulreagalom?

2021. júl. 30. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem baráti társaság..
2021. júl. 30. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne foglalkozz többet velük, kihasználnak.
2021. júl. 30. 15:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Elfelejtettek, vagyis inkább eszükbe sem jutottál.

Ami azt jelenti, hogy?

Mit jelent?

2021. júl. 31. 05:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!