Miért itéli el a társadalom,ha egy lánnyal,barátságot ápolsz? Miért nézik le,ennyire a nőket?
Miért van az,hogy ha egy lánnyal,vagy többel,csak barátságot ápolsz,miért jönnek olyan dolgokkal a férfiak hogy,meleg vagyok,vagy miért nem,közösülök velük,meg tök hülye vagyok.
23 éves,fiú vagyok,heteroszexuális,és sok kapcsolatom volt,de miért baj az,ha jobban szeretem a hölgy társaságot?
Nyilvan van fiú társaságom is,de valahogy a lány társasággal,jobban érzem magam,és én nem csak "másként" tudok rájuk gondolni,ha nem barátként is.
Miért nézik le ennyire a nőket,a férfiak?
Miért baj az,ha vannak lány barátaim?
Remélem nem csak én vagyok így egyedül.
23/F
Szerintem nem baj ha az embernek vannak lány barátai. De ha kifejezetten csak velük szeret lógni stb engem is elgondolkodtatna, hogy esetleg meleg vagy bi stb
Nő vagyok én is, nekem is van fiú barátom, de azért nem lenne túl férfias és természetes ha ennyire a női társaságért rajongana. Legalábbis az én szememben. Ha meg kapcsolatról beszélünk ott meg nagyobb problémát is jelenthet ez a sok lány "barát". Mert nyilván nem örülnék neki ha a pasim csajokkal lógna.
Milyen társadalmi rétegekben mozogsz?
Csak azért érdekel, mert én ilyet még soha nem tapasztaltam. Se gimiben, se egyetemen, se munkahelyeken.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!