Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legjobb barátnőmet megerősza...

A legjobb barátnőmet megerőszakolták. Hogy tudnám megvigasztalni és elfelejtettni vele a dolgot?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 17:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Sajnos ezt nem lehet elfelejteni. Hátralevő életében kísérteni fogja.
2021. júl. 26. 19:30
 12/16 anonim ***** válasza:
1%
Nem kell, biztosan hazudik. Hogy sajnálják. Hogy vele foglalkozzanak. Vagy ki akar cseszni a pasival.
2021. júl. 26. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Több esély van arra, hogy egy férfit szexuálisan bántalmaznak, minthogy hamisan megvádolnak. Az pedig fszság, hogy ha megtörtént, akkor elmegy a rendőrségre. Hogy ott kiröhögjék? Nem mindenki akarja kitenni magát a megaláztatásnak újra.
2021. júl. 26. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni felé, próbáljatok meg elmélyülni közösen a hobbijában vagy keressetek egy újat és műveljétek azt intenzíven. Az emlék maga, kitörölhetetlen lesz az életéből, de ha megpróbáljátok olyan szinten foglalkoztatni az agyát, ami leredukálja az emlékek újbóli és újbóli felidézésére kiszorítható időt, akkor már beljebb vagytok. Sokkal nehezebb dolgod van - érthető okból, - a férfiból vagy esetleg, de nőként a "nem gyászoló együttérzés" egy szintje sokat segíthet. Ezzel párhuzamban erősen ajánlott egy pszichológus felkeresése is. Ajánlom, hogy kerüld a témakör felhozatalát, - akkor kerítsetek sort csak ilyen témájú beszélgetésre, ha ő kezdeményezi - és akkor is óvatosan válaszd meg a mélységét a kommunikációnak, - ha hallgatsz rám!
2021. júl. 26. 20:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Azzal a tömény dühvel, ami benne lehet, szerinted mit tudnál kezdeni? Ehhez egy jó szakember kell és még valószínűleg ő is kevés lesz. Élethosszig tartó seb.
2021. okt. 28. 18:28
 16/16 anonim válasza:
100%
Elfelejteni ezt nem lehet. Engem tobbszor is megeroszakoltak az eletem soran,haromszor./bizni akartam az emberekben,ferfiakban./ Ebbol egyszer bedrogozhattak. Nyugtatot szedek idonkent,es terapiara jarok,de az utolso jol mondja. Ezzel meg kell tanulni egyuttelni es baromi nehez idonkent. 28/l
2023. márc. 5. 18:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!