Mit tehetnék érted, hogy elűzzem a bánatod? Hogy lelked mélyén megtörjem a gonosz varázslatot? Mit tehetnék érted, hogy a szívedben öröm legyen?
Figyelt kérdés
Mit tehetnék, áruld el nekem!2021. júl. 10. 22:34
1/12 anonim válasza:
Ma nem aludtam, leszakadt az ég, nem állt meg a film, beszakadt a kép.
Odavoltam, bírni sincs kiért. Ez is elmúlt, a nap ideért.
Most még fájsz.
2/12 anonim válasza:
Nem akarom, hogy ne legyek banatos. Olyasmi tortent, ami miatt jogos szomorunak lenni, es majd idovel jobb lesz.
3/12 anonim válasza:
Ha tehetném most visszamennék, oda ahol elvesztettelek, és nem hagynám, hogy összetörjünk.
4/12 anonim válasza:
Intézd el, hogy akkor vehessek ki 2x1 hét szabadságot, amikor szeretnék :S
5/12 anonim válasza:
Mondd meg kérlek, hogyan legyen barátnőm?
7/12 anonim válasza:
Mond, hogy a kórházban tévedés történt és nem halt meg a párom,hogy van még remény.
8/12 anonim válasza:
Legyünk barátok, adj értelmet az életemnek, tüntesd el az ürességet.
Erre van szükségem, kedves Bródy úr.
9/12 anonim válasza:
"Nincsen varázspálcám, mellyel bármit eltüntethetek
És annyi minden van jelen, mit megszüntetni nem lehet
De ha eltűnne az arcodról ez a sötét szomorúság,
Úgy érezném, vannak még csodák."
10/12 anonim válasza:
Feltámaszthatnád nekem azt a szőke, nagy fejű, bociszemű, hatalmas mancsú kutyát, aki életem 42 éve alatt 17 évre elűzte a bánatot az életemből. Olyan volt az a kutya, mint a napsugár. Volt több kutya is az életemben és nyilván lesz is, de ilyen nem lesz soha többé:( Mielőtt Ő jött az életembe, életem legsötétebb időszakát éltem át huszonéves fiatalként, amikor többen is meghaltak a családomban, köztük a testvérem is tragikus körülmények között. Aztán jött az a kutya és 17 évre elűzte a sötétséget. Amikor meghalt, elkezdtem a halottaimmal álmodni. 17 év után minden este halottakkal álmodtam hónapokon keresztül. Nem a kutyámmal, hanem azokkal az emberekkel, akik azelőtt mentek el, hogy az a kutya jött volna az életembe. Álmodtam vele is. 17 éven táncolt nekem. Hasra vetette magát és ritmusra topogott a lábával és lóbálta azt a nagy szőke fejét, ha jókedve volt vagy ha engem akart felvidítani. Többször visszaálmodtam, ahogy táncol nekem és én azt éneklem neki, hogy te nem igazi vagy, te játékkutya vagy. Mióta nincs, elvesztem. Van másik kutyám, néhány cicám, egy tündéri kislányom...De a sötétséget nem tudják úgy elűzni, mint ő. Ha a gyerekemmel történne valami, azonnal meghalnék. De erre a varázslatra, a sötétség ilyen fokú elűzésére ő sem képes. Csak ez a kutya volt rá képes. Az én bánatomat csak Ő tudta elűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!