Mit tehetnék, ha a barátnőm egyre gondoszabb velem?
Van egy lány, nevezzük most Barbinak. Barbival a gimi eleje óta jóban vagyunk, most vagyunk/fejezzük be a tizediket. Nem voltunk legjobb barátnők, de sokat beszélgettünk, összejártunk, tudtuk hogy mik történnek egymás életében. Úgy nagyjából egy másfél hónapja viszont olyan, mintha az ördög bújt volna belé. Nem beszélhet velem már annyit, pedig kérdezem, hogy miújság van vele, tényleg érdekelne. Sokat piszkál, mindenünket összehasonlítja, próbálja velem elhitetni, hogy ő mindenben jobb és neki mindenből jobb van. És ezt már egy elég tűrhetetlen szinten. Nemrégen, úgy két hete jött össze egyik osztálytárrunkkal. Rá két napra már mondta nekem, hogy hát igen, hogy kettőnk közül az ő barátja mennyivel helyesebb, meg izmosabb. A ruháimat is le szokta szólni, hogy hát igen, az ő napi outfitje jobb mint az enyém, csinosabb, satöbbi. Borzasztóan esneke ezek a dolgok, én nem szoktam neki ilyeneket mondani. dáDe ő mintha észre sem venné, hogy totálisan a lelkembe tipor.
Fogalmam sincs, hogy most miért lett hirtelen ilyen, nem tudom mit tehetnék. Megbeszélni nem tudom hogyan kéne, félek, hogy megint felkapja a vizet, mint mostanában párszor, hogy mennyi mindenen problémázom és hisztizem. Ez nyilván rontana a helyzeten. Nem szeretném elveszteni őt, nagyon jó barát volt, törődő, érdeklődő, vicces, nyitott. Most ezek a tulajdonságai két hét alatt csak úgy "eltűntek". Gondoltam arra, hogy talán én mondtam/tettem e valami rosszat, de nem tudtam felidézi ilyen jelentőset, csak egy kisebbet. (Lemondtam egyszer egy találkozónkat). Talán valami gond lehet a családi életében? Vagy valami más baráttal leheg kapcsolatos. Valakinek valami ötlet, hogy hogyan deríthetném ki, miért lett hirtelen ilyen fura?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!