Hogyan érhetném el, hogy ne legyenek barátok? Többi lent⬇️
Na ez nagyon hosszú lenne ha az egészet leírnám, a lényeg,hogy van egy legjobb bnőm meg van egy másik is akivel “láthatatlanul” utáljuk egymást (mind2 oszt. Társ) a láthatatlanul annyit tesz,hogy pár hónapja kb 1 évig állandóan kibeszélt a legjobb bnőmnek engem, édesanyám hurrogta le stb. Utáltuk mindketten,de jött még egy lány,azzal utána összevesztünk akkor az állítólagos bnőnk kitalálta,hogy béküljünk ki,bocsánatot kért tőlem (chaten,nagyon őszinte lehetett) meg minden és akkor a nagy szeretet... a “3as barátság” kezdete hatalmas hiba volt (szerintem) most a kamu barát ki akarja sajátítani a legjobb bnőm ,nyalizik neki,viber csoportban,küld l.brinőm valamit neki privátban,csak azért a csoportban válaszol ,hogy lássuk milyen nagy spanok “aaahjh annyira birom apudaat meg a tesodat iss[20 szív]”
*kiderül,hogy az nem a tesója hanem l.bnőm volt*
“Tök hasolnliiiit a hangotook b444444444zdmeeg[20 szív]”
Na igen szóval ez és hasonlók,ezen kívül pl volt rá példa,hogy nem voltam suliban és mondtak valmit a l.bnőmnek,és ő elmondta az utált csajnak. Másnap megyek suliba,szóba jön,az “utált csaj” észreveszi,hogy nemtom miről van szó,jó alaposan az orrom alá dörgöli,hogy na ő neki elmondták... vannak ennél bunkóbb dolgai is,de ide nem férnének ki... (látványosan ki is próbál közösíteni engem)
A l.bnőm nem valami jó ember ismerő,nem veszi észre.. mondjuk amilyen kétszínű a csaj nem csodálom... már elegem van,(nem az a csak az én bnőm vagy senkivel nem baratkozhatsz tipus vagyok)és ez nem csak féltékenység (khm.. remélem) mert vannak rajtam kívül más magyon jó barátnői és nem zavarnak...
Na szóval azt akarom,hogy ne legyenek barátok,mert manipulálja l.bnőm és megváltoztatja tejesen,nem szeretném ha egy ilyen hárpia lenne ő is. Válaszokat köszönöm:)
Nőjj fel :) én is ezt tudom mondani neked.
Ha barátnőd ekkora szerencsétlen, hogy haggya magát manipulálni az már az ő problémája.
Így őszíntén, Ő is a legjobb barátjának gondol téged?
Figyelj ha veled akarna lenni veled lenni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!