Az egyik barátnőmnek. Mi baja lehet? 22/L
Azt mondta nekem, hogy a legtöbb emberrel azért tartja a kapcsolatot, hogy kihasználhassa, vagy valami haszna legyen belőle.
Nem bízik senkiben, vagy csak nagyon sok idő után.
Sokat nézi magát a tükörben, állandóan magához hasonlít mindenkit, amikor megyünk valahol, mindig kibeszéli az embereket hogy mi rajta a csúnya, akik elöttünk mennek csak a rosszakat mondja a másikról, kineveti a másikat aki csúnyább nála.....
Csak azért van együtt egy pasival hogy kihasználja, miközben nem is szerelmes belé, de nagyon jól eljátsza.
Miért lesz valaki ilyen?
Átlagos depis tini (igen, akár huszonévesen is).
Egyszer ismerkedtem egy ilyen lánnyal. Először a cuki oldalát adta elő, de egyre több olyan furcsasága lett, mint amit írsz, szóval én behúztam a kéziféket. Végül, egy utolsó beszélgetésben kibukott belőle, hogy ő mindenkit, még a legjobb barátnőit is kihasználja és mindenkinek össze-vissza hazudik.
Miért lett ilyen? Ezzel kapcsolatban mindenki általában valami nagy, drámai traumára vagy hasonlóra gondol, pedig általában az ilyen jellegű embereknek szimplán túl kényelmes volt az életük. Megkaptak a családtól érzelmileg és anyagilag mindent. Szerelem terén esetleg beütött valami csalódás, ami mindenki másnak is. A tinis lázadás kimaradt vagy elcsúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!