Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Utálok dolgozni, utálok...

Utálok dolgozni, utálok emberek közé menni. Jellemhiba vagy mentális betegség?

Figyelt kérdés
Lehet ez normális is? Vagy mindenképp “orvosolni” kell a dolgot valahogyan?
2021. júl. 3. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

szerintem egyszerűen csak nem a helyeden vagy, és ettől kiégtél vagy depis lettél.

Gondolkodj el, mit szeretnél, hogy tudnál ezt elérni, és válts, merj lépni.

2021. júl. 3. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem teljesen normális.

Képmutató a társadalom, az emberek megjátsszák magukat ezt hívják illemnek és viselkedésnek, hogy nehogy egymás torkának essenek. A többség munkája és életkörülményei rabszolgasággal egyenértékű, mit kellene ezen szeretni.

2021. júl. 3. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos az emberek többsége szerintem így van vele, ha változtatni szeretnél ezen akkor keress olyan munkát ami tetszik, amit szeretsz csinálni, mert így valószínüleg rendesen sincs elvégezve az a munka, csak ímmel-ámmal( ezzel nem minösíteni akarlak).

Mindenkinek jobb, ha olyat csinálsz amit szeretsz, a munka is jobban van elvégezve és te is jobban érzed magad.

2021. júl. 3. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy összefüggés van a meló és a szabadidős társasági élet között.. Lehet, hogy nem kell minden meghívásra igent mondani és akkor jobban érzi magát az ember egy egy alkalommal..
2021. júl. 3. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Magadat nem utálod.., ezért.
2021. júl. 3. 18:12
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%
Szar a környezeted.
2021. júl. 3. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Nagy többségük eléggé elviselhetetlen és undorítóan viselkedik. Én sem vágyom közéjük.
2021. júl. 4. 13:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!