Normális vagy sem ?
Barátommal fél éve vagyunk együtt, valami játék során összehaverkodott egy csajjal,aki debreceni,de Pestre ment el tanulni.
Nem vagyok egy féltékeny típus,de őszinte szóval kezd kicsit sokk lenni a csajból.
Minden nap már reggel korán azzal kezdi a csaj,hogy írogat a pasimnak,ezek ketten állandóan minden áldott nap órákon keresztül beszélgetnek
Ha ez még nem lenne elég a csaj ilyeneket mond,hogy hallotta az anyját apját szex közben,meg neki most ki kell mosnia a fülét,rossz elképzelni őket...Ne haragudj,de minek írsz ilyet a pasimnak,mi köze hozzá,hogy anyád apád,hogy dug
Állandóan összeveszik az anyjával.
Minek mondod el milyen fogamzásgátlót szedsz, meg hogy rendszertelen a menszeszed és edromedrozissal küzdesz
Életed a sajtszósz amit már nem ehetsz.
Szeirntem van egy határ amit már haver- haverral főleg,ha fiú és lány nem tárgyalunk ki
Már többször kérdeztem a pasimat,ha én csinálnék ilyet egy sráccal,hogy épp kitárgyalnám a dolgokat akkor örülne neki .. hát nem
Akkor ennek a csajnak miért kell,ha neki is ott a pasija...
Aztán a pasim még a csajt védi be ahelyett,hogy beismerné,hogy nem normális amit ez a lány művel
Kíváncsi lennék ha az anyja,apja egyszer megtudná miket írogat másoknak,eldurrana ott pár pofon,de meg is érdemelné
"Mert az nem gáz amikor a csaj leírja és elküld képet hogy vibrátor vett
Hogyan elvégezkedik rajta"
Ez mondjuk már súlyos kicsit. :D De amúgy meg 8 éve jó barátok, hát plez. A szex téma nálunk se tabu amúgy igazán. Szerintem mindketten lököttek vagytok kicsit. :D Ne vedd magadra, csak egyszerűen kicsit túlreagálod. Jó, amit fent idéztem tőled az tényleg kicsit beteg. De azon kívül semmi extra nincs ebben. Úgyhogy szerintem higgadjad össze magad, ha meg nagyon nem tetszik, akkor beszélj a pároddal, hátha tehet érted valamit.
De ő még a csajt védi be
Hiába próbálom vele megbeszélni,hogy egy két témát hanyagoljon
Meg ha találkozunk arra a pár órára szakadjon el a telefontól
Ezért nem akarok olyan fiút akinek közeli lány barátja van....
Én sosem tartottam normálisnak ha egy fiú meg egy lány ennyire közel van...
Nekem fura a helyzet...
Jó az oké hogy barátok nyolc éve de a fiúnak már van barátnője azért ez ideje nagy részét nem barátokra kellene szánnia hanem a szerelmère, és ez is hogy az ő pártját fogja csak rátesz a dologra, ez olyan mintha választana közületek, vágom hogy a barátja és fontos neki, na de te meg a szerelme vagy, azért a kettő között mégis van különbség, teljesen más tèszta mindkettő.
Az olyan dolgok amiket elarul az a lány az már sok... azért van határ, biztos vannak más barátai mondjuk lányok mondja el azoknak, nekem vannak fiú barátaim nem egy éves kapcsolatok mègsem beszélek ilyen undorító dologról vele, van más témánk is a szexben kívül, elvégre már akkor van a baj ha csak arról tudnak beszélni. Szerintem tenned kellene valamit nehogy a végén az a barátság szerelemmè váljon, mondjuk nem is tudsz ellene mit tenni, ha làtod a fiún hogy nagyon oda van azért a csajèrt és foggal körömmel ragaszkodik hozzá hagyd el, akármennyire is fáj ne pazarold az idődet rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!