Normális vagy sem ?
Barátommal fél éve vagyunk együtt, valami játék során összehaverkodott egy csajjal,aki debreceni,de Pestre ment el tanulni.
Nem vagyok egy féltékeny típus,de őszinte szóval kezd kicsit sokk lenni a csajból.
Minden nap már reggel korán azzal kezdi a csaj,hogy írogat a pasimnak,ezek ketten állandóan minden áldott nap órákon keresztül beszélgetnek
Ha ez még nem lenne elég a csaj ilyeneket mond,hogy hallotta az anyját apját szex közben,meg neki most ki kell mosnia a fülét,rossz elképzelni őket...Ne haragudj,de minek írsz ilyet a pasimnak,mi köze hozzá,hogy anyád apád,hogy dug
Állandóan összeveszik az anyjával.
Minek mondod el milyen fogamzásgátlót szedsz, meg hogy rendszertelen a menszeszed és edromedrozissal küzdesz
Életed a sajtszósz amit már nem ehetsz.
Szeirntem van egy határ amit már haver- haverral főleg,ha fiú és lány nem tárgyalunk ki
Már többször kérdeztem a pasimat,ha én csinálnék ilyet egy sráccal,hogy épp kitárgyalnám a dolgokat akkor örülne neki .. hát nem
Akkor ennek a csajnak miért kell,ha neki is ott a pasija...
Aztán a pasim még a csajt védi be ahelyett,hogy beismerné,hogy nem normális amit ez a lány művel
Kíváncsi lennék ha az anyja,apja egyszer megtudná miket írogat másoknak,eldurrana ott pár pofon,de meg is érdemelné
Csak nagyon jó haverok már 8 éve és ebben nincsen semmi
Aha....
Ezt szerintem barátságnak hívják. Nincs olyan, hogy fiú és lány közötti barátságnál ne lehetne menzeszről, betegségekről vagy igazából bármiről beszélni.
Szerintem te veled van a baj, ha úgy gondolod, hogy attól, hogy te összejöttél a pasiddal, neki meg kellene szakítania a kapcsolatát minden nő nemű egyeddel.
Nem kell megszakítani,de van egy határ
Jó akkor a te barátnőd beszélgessen nyugodtan más pasikkal a szexről, fogamzásgátlórol
Meg hogy hogyan Nyőg az anya szex közben
Ha elmúlt mondjuk 4 évben is beszélgettek ilyen dolgokról, amikor szinglik voltak, akkor nem fogják abbahagyni egyik pillanatról a másikra, csak mert valamelyikük elkezdett párkapcsolatban élni.
Ha összejössz valakivel, akkor a családját és a barátait is el kell fogadnod. Amíg meg csak beszélnek, addig tök mindegy, nem?
Inkább az a fura, hogy neked a szex az egy olyan téma, amiről csak párkapcsolaton belül lehet beszélni. Amíg nem azt beszélik ki, hogy milyen volt a te előző éjszakai teljesítményed, addig nem kellene fennakadnod ilyen dolgokon.
Mert az nem gáz amikor a csaj leírja és elküld képet hogy vibrátor vett
Hogyan elvégezkedik rajta
Ki mondta hogy dobjon el 8 évet
Ja mert az normális dolog,hogy amikor velem van akkor is egymásnak írogatnak
Igen biztos velem van a bak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!