Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális igény az, hogy én...

Normális igény az, hogy én szeretnék lenni az ő legjobb barátja is?

Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak tartom őt. Normális, hogy azt szeretném, ha ő is a legjobb barátjának tartana engem?
2021. jún. 2. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudod befolyásolni. Ha követelőzöl, akkor előbb-utóbb semmilyen barátja nem leszel...
2021. jún. 2. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
97%
Hogy szeretnéd, az normális és érthető. De sajnos ez nem működik így automatikusan. Attól még, hogy én nagyon megkedvelek valakit, neki miért kéne engem is ugyanannyira kedvelni? Követelőzni semmiképp sem érdemes.
2021. jún. 2. 11:44
 3/3 anonim ***** válasza:
97%
Sajnos ezek nem így mennek, meg most mi alapján legjobb barátod? Pl egy jó varátom akit okosnak tartok soha nem elérhetö, e miatt most nem a barátom? Vagy egy másik aki nagyon ügyes, de sosem ér rá.... az emberi kapcsolatok nem ilyen egyszerük, nincs legjobb barátom, baráti társaságom van.
2021. jún. 2. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!