Soulshard1 kérdése:
Lányok, volt már olyan vagy szoktatok olyat csinálni hogy a legjobb vagy jó fiú barátotoknál alszotok?
Figyelt kérdés
Semmi komoly, csak is alvás!2021. jún. 25. 00:35
1/8 anonim válasza:
Szia. Nekem a legjobb fiú barátom bátyámmal van egy albérletben. Amikor megyek hozzájuk van hogy csak vele vagyok vagy este programozunk stb. aztán mindenki megy a szobájába. Szerintem a te esetedben is teljesen okés az ott alvás, hisz csak barátok vagytok.
4/8 anonim válasza:
"Semmi komoly, csak is alvás!"
Aha, persze...ez mindig így szokott kezdődni, aztán mégse csak alvás lesz belőle. 😊
5/8 anonim válasza:
Egyedül nem, de ha átmegyünk páran, akár csak ketten egy másik sráccal, akkor igen.
Aludtam már fiú baráttal. Sátorban, osztálykiránduláson, ilyesmi.
De nagyon figyelek, hogy a fiú barátom is úgy gondolja, hogy csak barátom.
Fiú barátnál még csak úgy aludtam, hogy más is volt ott, és ezen nem szeretnék változtatni
6/8 anonim válasza:
Volt már, de én ronda vagyok, szóval nem akart volna megdugni :D
7/8 anonim válasza:
Hát, néha vannak ilyen ötleteik a lányoknak és komolyan is gondolják. Komolyan. Én meg reménykedtem, h nem, de tényleg igen.
8/8 anonim válasza:
Az előző vagyok: 13-23 éves korig sokszor előfordult ilyen. (Felette már ált. tudják a lányok előre, h mit akarnak, de addig még vannak ilyen gyermeteg ötleteik.) Persze olyan is volt, hogy nem csak aludni akartak ők sem, de ott eleve nem "alvásnak" indult a dolog. A legrosszabb, amikor mindent lehet, csak "azt" nem. Aztán lehetett néha "azt" is, mert rájött, h ezt ő sem gondolja komolyan, főleg ha am nem szűz. Persze attól, h nem szűz, még nem biztos h veled is akarja, de megeshet h mégis. Szal gumi mindig de mindig legyen nálad minimum 2-3. De mindig a lány kell, hogy döntsön, különben nagy bajba kerülhetsz. Jobb nem bele menni kétes dolgokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!