Mitől lehet az hogy egy nő elmond mindennek egy másikat (jogossan), meg kijelenti hogy hogy megtépné stb. aztán egyik pillanatról a másikra elkezdi dícsérni?
Figyelt kérdés
Szóval van egy csaj aki félredugott otthagyta a gyerekét és lelépet. Az otthagyott pasinak van egy haver csaja aki olyanokat híresztelt hogy hogy megtépné, mit képzel magáról mocskos krva stb.
Erre meg nemrég visszajelölte facen aztán írta neki hogy milyen jól néz ki, meg milyen csinos stb. Azóta találkoztak is amikor a csaj jött gyereket látogatni, de még akkor is csak ő dícsérte a csajt.
Ti ezt értitek?
2021. jún. 23. 22:38
11/15 anonim válasza:
Nőknél szerintem azért megesnek ilyen hirtelen változások a akpcsolataikban, mármint hogy egyszer ellenségek méásnap világi barátnők, vagy épp fordítva, öribarik, másnap meg már egymásra se tudnak nézni.
12/15 anonim válasza:
10-es Normális nő nem gettó style-ban nyomja, így érthető!?
2 db ostoba nőt nem ismersz fel?
13/15 anonim válasza:
Azért mert a nők kilencven százaléka ilyen. Ezért nincsenek igazi női barátságok, vagy nagyon ritkák.
14/15 anonim válasza:
Nekem ellenkezője, nőként túl őszinte vagyok de pont emiatt nem a csajokkal baratkoztam. A srácok kegyetlen őszinték.
15/15 anonim válasza:
Van, aki fordított pszichológiát használ: "Imádlak, de valójában utállak".
Lehet, hogy ezzel a stílussal veri ki a biztosítékot nála, hogy egy idő után valóban megtépjék egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!