Élet barátok nélkül? Van még más is így, hogy nincsenek barátai?
Néhány éve úgy alakult hogy 3 gyerekkori cimborámmal is megszakadt a kapcsolat egy balhés buli miatt, azelőtt mi 4-en elválaszthatatlanok voltunk, együtt buliztunk ökörködtünk stb minden.
Sokat gondolok azokra az időkre, de akkor pl a magánéletem katasztrófa volt, nem igazán volt szerencsém benne. Na most fordítva van, megállapodtam, házas vagyok, viszont nulla baráti körrel.
Hiányzik egy-két dolog, de sok témában a vége felé már egyre kevésbé értettünk egyet. Mindig bombáztak az ostoba csajozási dumákkal, hogy így meg úgy csináljam, miközben 2-nek már akkor 5-6 éves kapcsolata volt, a 3.nak meg kvázi bármikor bárkivel összejött. Én kicsit kilógtam a sorból ebből a szempontból.
Voltak próbálkozások azóta, de sem nagyon részükről, sem részemről nem igazán volt ez "őszinte"...örök tüske maradt.
A kérdésem az, hogy igazán közeli barátok nélkül milyen az élet? Sok pro és kontrát hallottam már, persze van egy két távolabbi új haver azóta nekem, de ők nem igazi barátok.
A korábbi 4 es bandából szerintem igazán már senki sem akarja hogy visszaállítsuk a régi kapcsolatot, én sem, a többiek sem.
Tud teljes életet élni, akinek nincsenek barátai?
ami lemaradt:
30 fölött vagyok már életkorban
úgy 4 éve szakadt meg a kapcsolat
Nekem sose volt igazi barátom, igy nem is tudom milyen ha hiányzik.
28 vagyok, nem késtem még le h legyen. De ha nem lesz sem érdekel, szükségem nincsen rá, csak örülnék ha lenne.
Nekem úgy 24 éves korom óta nincsen barátom és tudatosan nem is keresek. Én csalódtam az ún. barátokban, csak ismerősöket, szóval nem hasonlóak az okaink.
A helyedben azt csinálnám, amit én. A közös hobby összehozza az embereket alapon, ezen a vonalon indulnék el. Sok ismerőst lehet szerezni fb. és egyeb netes csoportokban (kirandulós, sport, festészet, fotózás, a paletta végtelen). A trükk abban rejlik, hogy csoporttalálkozót kell tartani. Szervezz egy pl. közös kirándulást. Annyian elmennek, hogy biztos találsz szimpatikus embert.
A régi haverokat sajnos el kell engedni, ha ők már nem nyitnak feléd, akkor azt jelenti, hogy ennek is vége. Ez a szakasz lezárult az életedben, talán nem véletlen, ideje más emberekkel ismerkedni.
Amíg máshol nem tudsz, addig talán itt is találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!