Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Utánoz a barátnőm. Mit tegyek?

TheElmorGhost kérdése:

Utánoz a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan már 3 éve utánoz a legjobb barátnőm. Szeretem mert mindig ott vagyunk egymásnak de lassan kikészülök. Úgy érzem mintha kinszakítanának belőlem egy darabot.Eleinte csak olyan ruhákat vásárolt mint amik nekem voltak. De aztán a szobáját is teljesen át rendezte olyanra mint az enyém olyan bútorokat vett, ugyan az a színvilág. Van egy stílusom amit nem sokat látni szóval egyedi és nem nevezem meg mert lehet rájönne,ez teljesen szembe tűnő és mégis ezzel kapcsolatban is mindent meg ragad hogy lemásolhassa. Imádom az ázsiai kajákat azok a kedvenceim. Ő sosem szerette és mondta is. De a minap írta, hogy újra meg kóstolta és neki is az lett. Utánoz hobbiban, öltözködés én, sminkelésben, érdeklődési körben, karjában, sőt egy idelyig oda akart jönni tovább tanulni ahova én is mikor neki semmi köze nem volt ahoz az irányzathoz. Mutattam neki hogy milyen hajat akarok vágatni és mielőtt meg csináltattam volna küldött egy képet hogy magának már le vágta pont olyanra.A barátaim is mind lopja. Minden barátja aki van általam ismerte meg. És azáltal hogy engem utánoz el is "vett" párat. Egyszer már elmondtam neki h mit érzek de megsértődött és azt mondta beképzelem. Tényleg beképzelem ezt mind? És ha nem,mit tehetnék ellene? Nem akarom el veszíteni. Volt/van valaki hasonló helyzetben?

19/L

2021. jún. 16. 22:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jó is lenne :')
2021. jún. 16. 22:40
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Engem is utánoztak már. Jó arc vagyok, sokat beszélgetek. Megbeszéltem pár haverral, h kicsit ki játszuk a rendszert. Másnapra emosra váltottam. Bunkó lettem a megbeszélt haverokkal. Ő is ezt tette. Elvesztette az ÉN barátaim. Vissza váltottam a normális viselkedésemre. Flegmán rávigyorgok, és ott hagyom. Persze azóta is kerül engem :D
2021. jún. 16. 23:02
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Önmagában nem hízelgő, hogy valaki ennyire felnéz rád, hogy próbál másolni mindenben? Azt a részét viszont nem értem, hogy elvette a barátaidat, az hogyan történt?
2021. jún. 16. 23:31
 4/17 A kérdező kommentje:
Úgy hogy sose voltak "saját barátai", az én baráti körömből szerzett barátokat és általam ismert meg embereket. És volt olyan estet is,hogy utána egy barátnőm velem már alig írt mióta vele össze ismerkedtek általam. Tudom gyerekesen hangzik, de rosszul esett.
2021. jún. 17. 06:04
 5/17 anonim ***** válasza:
10%
Úristen, én is azt hittem, hogy valami 10 éves gyerek vagy, hogy ilyeneken hisztizel :D erre látom szinte felnőtt ember... Atyavilág. Meg egyedi színvilág a szobádba, jézus :D
2021. jún. 17. 07:22
 6/17 A kérdező kommentje:

7#A szoba leírása meg hasonlók példaként szolgáltak az utánzás szemléltetésére. Ebben nem tudom mi a gyerekes neked nincsen szobád? Bizonyára hajléktalan vagy, ezért is írsz ilyen fölösleges troll válaszokat😊

Véleményem szerint az ha valakit teljesen utánoznak, és az egész életük át formálják a másikéra igenis kitud készíteni. Tapasztalatokra lennék kíváncsi és hasznos tanácsokra hogy hogyan tudnám kezelni ezt a helyzetet, úgy hogy ne bántsam meg, ne is kelljen konkrétan közölnöm vele a tényeket, hogy többet ne utánozzon és a kapcsolat is meg maradjon.

Előre is köszönöm!

2021. jún. 17. 10:01
 7/17 anonim ***** válasza:
85%
Csinálj olyan dolgot amiről tudod hogy ő azt utálná.
2021. jún. 19. 07:43
 8/17 anonim ***** válasza:
20%

Öszintén szólva sosem értettem, mi a gond azzal, ha valaki utánozza a másikat, az utánzott oldaláról.

Ez egy fajta elismerés, emiatt problémázni butaság.

2021. jún. 19. 07:50
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
A kérdezőnek csak szex kéne szerintem
2021. jún. 19. 08:03
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
9-es. Ne indulj ki magadból. Ne hozzád hasonlítsd az embereket!Jobban tetted volna, ha ezt a "választ" megtartod magadnak. 2-es vagyok.
2021. jún. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!