Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinaljak ha a barátnőm...

Mit csinaljak ha a barátnőm (MINDENBEN) utánoz?

Figyelt kérdés
Amióta ismerem mindenben csak utanoz, ugyanolyanok a ruhái, ugyanolyan a telefonja, a pénztárcája, ha elmegyunk étterembe mindig ugyan azt kéri amit én, veszek egy cipőt pár napra rá neki is olyan van, lett fogszabályzóm neki is lett, próbál úgy beszélni, mint én. Alapiskolába egy osztalyba jártunk, amint elmondtam neki hova megyek tovabbtanulni ő is pont oda szeretett volna, szóval megint osztalytarsak lettünk. Nemrég a mellettünk lévő lepcsozaba költöztek. Nagyon zavar hogy ilyen, de nem egyszer megmondtam neki hogy legyen már saját stílusa vagy gondolkodása.. Mostanában esküszöm félek tőle, nem tudom a későbbiekben hogyan fogom tudni levakarni magamról. Esetleg kéritsek neki egy dili dokit? (bocsi ha valahol érthetetlen, vagy valahol helyesírási hiba van.)
2019. aug. 4. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
ez beteg
2019. aug. 4. 20:13
 2/4 anonim válasza:
100%
Nekem az unokatestvérem csinálta ugyanezt (hangszer, iskolák, ruhák, telefon, táska, minden amit el tudsz képzelni). A szomszédban laktak, minden reggel azt nézte miben megyek ki megsétáltatni a kutyát, majd amikor elindultunk az iskolába megjelent ugyanolyan szettben. Egyszer amikor a sétáltatás után átöltöztem és másban látott a suliban óriásit nézett. :D Ha nem lennétek osztálytársak mondanám, hogy tiltsd le minden közösségi oldalon és szakítsd meg vele teljesen a kapcsolatot, mert én ezt tettem, de ez így nem olyan egyszerű... Nekem mindig azzal jöttek a rokonok, hogy csak felnéz rám és azért követ mindenben, de ők nem érezték, hogy ez mennyire bosszantó, mert úgy éreztem, mintha a saját életem szarabb kiadását látnám, és ez rettenetesen zavart... Én a helyedben csak simán elhajtanám a halálba, és nem reagálnék semmit amikor hozzám akar szólni, vagy ír nekem valamit. Találjon mást aki talán élvezi is, hogy mennek utána...
2019. aug. 4. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 neked se volt könnyű :( én próbáltam már figyelmen kívül hagyni, csak jóba vannak hugommal:D... és akkor feljön hozzánk "tesóm" miatt vagy esetleg itt alszik, elkezd rólam kerdezgetni bejön a szobámba mintha mi se történt Volna. Meg pl. Ő véletlen mindig elfelejt pizsama hozni, és hát persze hogy tőlem kér.. adok én szívesen nem az csak hát na.. múltkor azon kapom magam hogy az én fogkefemmel mos fogat...tudnám meg sorolni.
2019. aug. 5. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Látens leszbikus. Vagy nemtudom, de biztos, hogy nagyon erős oka van ré, hogy ezt csinálja. Vagy tudatosan, vagy nem..
2019. aug. 8. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!