Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek létezik férfi-nő...

Szerintetek létezik férfi-nő barátság? Állhat-e fenn két ellenkező nemű ember között csak barátság, esetleg barátság extrákkal?

Figyelt kérdés

Érdekel az emberek véleménye. Én úgy gondolom, hogy ilyen nem létezik, nem létezhet. Ha a testi vonzalom is adott, akkor előbb-utóbb a baráti szeretetbe beleszólnak a hormonok és valamelyik fél tuti mást, többet fog érezni. Hisz igazából mi a különbség a barátság és a szerelem között? Nagyjából annyi, hogy nem élsz szexuális életet vele, ha a "barátod" (ha csak nem extrás).

Hívjatok maradinak, de én nem hiszek az ilyesmi újvilági dogokban, mint a férfi-nő barátság. Onnantól kezdve hogy szimpátia van, simán lehet ott több is, bármelyik fél elkezdhet többet érezni, amivel nincs is gond, hisz így vagyunk kódolva, hogy az ellenkező nemhez vonzódjunk.

Saját példán felbuzdúlva írom ki a kérdést, van egy furcsa esetem, ami szerintem csak kifogások miatt nem több barátságnál, ezért érdekelne mit gondolnak az emberek.

2021. jún. 14. 07:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, segítettek.
2021. jún. 16. 00:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt. Nagyon szép volt legjobb lány barátom. Nem vagyok egy adonisz, de én se vagyok csúnya. Átlag arc, magasságom nem átlagos. De sajna elromlott a barátságunk, és már nem is köszönünk egymásnak ha látjuk egymást. Én bevallottam neki mi van. Miután egy rakás jelet adott, hogy többet akar. Erre elmenekült. Aztán nem tartjuk kapcsolatot. Ha találkozunk is ő vagy bámul végig, vagy rám se mer nézni. Én meg úgy teszek mintha nem lenne ott... sajna ez van
2021. jún. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!