Lehet tartós barátság egy ellenkező nemű baráttal?
15 éve a legjobb barátom egy férfi. Én házas vagyok, neki van párkapcsolata. Jóban vagyunk mind a négyen, soha semmi probléma nem volt. Igazából már inkább családtag, mint barát. Nekem sem jön be, neki sem én, viszont imádjuk egymást.
Szóval tapasztalataim szerint igen, létezik ilyen. :)
10+ éve van legjobb lány barátom, imádom a személyiségét, jól néz ki, okos... (tehát nem egy buta bányarém kategória miatt)
én sem csúfság vagyok :D
mégis testvérként szeretjük egymást, sőt szinte jobb a kapcsolatom vele, mint a saját testvéreimmel
sokszor számíthattam rá és bármi van ő is számíthat rám
simán lehetséges, ha betudjátok tartani a barátság határait és nem akartok többet a másiktól idővel
Lehet, de ritka.
Én mindig is jobban kijöttem a pasikkal, gyerekkoromban is fiú barátaim voltak. Azok a barátságok a költözések, stb miatt megszűntek.
Felnőttként pedig már nem tudtam normális barátságot létesíteni egy pasival se. Mindig az volt a vége, hogy nyomulni kezdtek.
Az elején le volt tisztázva hogy csak barátkozni szeretnének, volt aki még azt is mondta nem vagyok az esete, de mindig az lett a vége hogy nyomultak.
Én már feladtam, nem is keresek férfi barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!