Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lehet tartós barátság egy...

Lehet tartós barátság egy ellenkező nemű baráttal?

Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok a férfi és van egy női barátom akivel a legjobb a kapcsolatunk! Az érdekelne hogy ellenkező neműek között is lehet hosszantartó barátság vagy nem? Köszönöm a választ!

2019. szept. 19. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

15 éve a legjobb barátom egy férfi. Én házas vagyok, neki van párkapcsolata. Jóban vagyunk mind a négyen, soha semmi probléma nem volt. Igazából már inkább családtag, mint barát. Nekem sem jön be, neki sem én, viszont imádjuk egymást.

Szóval tapasztalataim szerint igen, létezik ilyen. :)

2019. szept. 19. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

10+ éve van legjobb lány barátom, imádom a személyiségét, jól néz ki, okos... (tehát nem egy buta bányarém kategória miatt)

én sem csúfság vagyok :D

mégis testvérként szeretjük egymást, sőt szinte jobb a kapcsolatom vele, mint a saját testvéreimmel

sokszor számíthattam rá és bármi van ő is számíthat rám

simán lehetséges, ha betudjátok tartani a barátság határait és nem akartok többet a másiktól idővel

2019. szept. 19. 14:45
 3/9 MrPifta ***** válasza:
0%
ezt már milliószor megbeszélték, hogy lehet
2019. szept. 19. 14:52
 4/9 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem lehet :) nekem van egy nagyon nagyon jó lánybarátom (innen ismertem meg), és egyikőnk se akart többet a másiktól eddig. A lány nem csúfság, én az vagyok :P
2019. szept. 19. 15:19
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, csak van néhány feltétel, aminek teljesülnie kell, hogy működjön a dolog.
2019. szept. 19. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Persze, van férfi-nő barátság, de ez nem jelenti azt, hogy a srác nem rántaná meg azonnal a lánybarátját, a lány első szavára.
2019. szept. 19. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Van, de azért érdemes a szexen túl lenni, és akkor tovább lehet ezen lépni.
2019. szept. 19. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
15%
Az a pasi, akinek volt már IGAZI barátja, nem nőkkel fog barátkozni. A nőknek rengeteg olyan tulajdonságuk van, amikben mi a nyomukba sem érhetünk, de barátnak csapnivalóak.
2019. szept. 21. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, de ritka.

Én mindig is jobban kijöttem a pasikkal, gyerekkoromban is fiú barátaim voltak. Azok a barátságok a költözések, stb miatt megszűntek.

Felnőttként pedig már nem tudtam normális barátságot létesíteni egy pasival se. Mindig az volt a vége, hogy nyomulni kezdtek.

Az elején le volt tisztázva hogy csak barátkozni szeretnének, volt aki még azt is mondta nem vagyok az esete, de mindig az lett a vége hogy nyomultak.

Én már feladtam, nem is keresek férfi barátot.

2019. szept. 23. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!