Más tapasztalta, hogy a barátok az idő múlásával mennyire megváltoznak ? Mutatnak X évig egy képet, majd annak utána a homlokegyenest ellenkezőjét mutatják.
Nagyon dühítő és mindjárt szétverek valamit. Miért hazudtak sok-sok évig a szemembe?? Most meg viszlátot mondanak nekem..
Nagyon dühít ez engem. Akkor az előző pár év csak színjáték volt a részükről ? Fura érzés, a velük átélt múltbeli közös emlékek is mintha a semmibe foszlanának velük együtt.
Én nem
Aki anno csúfolt általánosban 10 év mulva is gúnyol, aki r.bi volt màr akkor, most is az, aki mulya volt, az ma is az.
Gyűlölöm, ha semmibe vesznek, holott 5-10 évig meg jópofiztak velem. Ennyit ér nekik a barátság ??
Van, aki asszonyt talált, más lekölykellt, de nem is ez a baj, hanem hogy mindig erre hivatkoznak. Van, aki egyedülálló, de simán csak bunkó f@sz velem. Hogy a Jósiten verje meg, azt !!!!
Persze, most lehet mondani, hogy családjuk, párjuk lett. De 1: Mindig ez a mentség, 2: Mindig ezzel takaróznak, 3: Aki egyedüllálló az is ugyanúgy ignorál engem teljesen.
Ráadásul mindig én keresem őket, futok utánuk, és a válasz mindig a majd-majd, persze semmi nem lesz belőle.
1 személy van, akivel viszonylag jóba vagyok, de a párja miatt valószínű záros határidőn belül le fog építeni, amúgy meg gyertyatartójuk legyek, vagy mi ?
Az emberek változnak és nem mindig egyszerre/egy irányba.
Lehet hogy mittomén anyagilag vagy bárhogy jól megy nekik és felvettek bizonyos lekezelő stílust, de ez bármi miatt lehet.
Az ember ilyen, változik, és ahogy változik, változik a társasága is.
Lehet ezen hőbörögni, meg hisztizni, attól még így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!