Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más tapasztalta, hogy a...

Más tapasztalta, hogy a barátok az idő múlásával mennyire megváltoznak ? Mutatnak X évig egy képet, majd annak utána a homlokegyenest ellenkezőjét mutatják.

Figyelt kérdés
Akivel 5-10 éve boldogan beszélgettünk, meg röhögcséltünk, rájuk sem ismerek, mind bunkó, tuskó, sunyi, flegma sz@r lett. Ők meghazudtolják magukat, én mindig is ilyen voltam. Kik ezek az emberek és ki rabolta el a régi énjüket? Ráadásul feltűnően ignorálnak is. Miért ekkora kétszínű sunyi lények ?

2021. jan. 29. 20:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
30%
Te.
2021. jan. 29. 23:21
 22/28 A kérdező kommentje:

Igen, nagyon vicces, hogy szóba se állnak velem a bar@taim, elhagytak.

Ne tapasztalj meg hasonlót !

2021. jan. 29. 23:24
 23/28 anonim ***** válasza:
30%
:D
2021. jan. 29. 23:25
 24/28 A kérdező kommentje:
24: Húzz el innen, röhögj magadba, normálatlan...
2021. jan. 29. 23:29
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el hogy ez van,egy barátság sem tart örökké,van amelyik 20-év múlva lessz vége,van amelyik 10-van amelyik egy hónap. A lényeg hogy nem akarnak barátkozni veled,erőszakkal meg senkinek sem lehetsz a barátja, szerezz új barátokat,és egy hobbit ami lefoglal,Mindenképp ajánlom hogy ne így szerezz barátot magadnak,ahogyan most beszélsz,mert soha nem fog össze jönni
2022. márc. 7. 16:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Ismerős, sajnos megesik az ilyesmi. Rossz érzés, én is átéltem. Akkor nagyon fájt, így 15 év után csak belesajdul, hogy egyszerre öt barátságom lett oda. Abból egy helyreállt félig, egyikükkel néha beszélünk telefonon (félévente egyszer, de akkor akár órákat is).
2022. jún. 12. 20:12
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen ugyanígy jártam egy régi jóbarátommal, aki napjainkra már csak egy kíváncsi ismerősöm lett. Régen rendszeresen összejártunk beszélgetni. Később már csak annyira voltam fontos, hogy egyetlen egyszer meglátogasson, mert személyiséget váltott. Átvert egy megfelelési kényszeres patológiás hazudozó lett.
2022. jún. 13. 10:59
 28/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hogy alakult a sorsod?
2023. szept. 19. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!