Valóban szemét menyasszony lennék?
Sziasztok!
Szeptemberben lesz az esküvőnk a párommal.
Tegnap este átjöttek a párom haverjai a barátnőikkel egy kis nyári sütögetésre. Nagyon jó hangulatban telt az este, egészen addig amig a párom egyik haverja félre nem hívott minket és azzal állt elő, hogy szeretne minket megkérni ne legyen csokor dobás az esküvőn, hanem az ő barátnőjének vigyem oda, mert ő ott és akkor akarja megkérni a kezét. A párom igazából csak rám nézett és várta, hogy mit mondok rá és én egyből kategorikusan kijelentettem, hogy szó sem lehet róla.
A haver megsértődött, rám különösen, levegőnek nézett utána, és a hátam mögött a páromat próbálta megfűzni lekiismeretfurdalást keltő szöveggel. Miután elmentek a vendégek én elmondtam a páromnak, hogy nem szeretném, mert ez a mi napunk, nagyon sokáig gyűjtöttük rá a pénzt, hogy olyan legyen amilyet szeretnénk (semmi cicoma, de azért elég drága az esküvő, és szülőktől anyagi támogatás nem volt). Igazából ő is igazat adott nekem, hogy ez a nap rólunk szól. De a haver ma is atjött és erőszakoskodott, mire a párom konfliktuskerülő révén majdnem rabolintott, de én hallani sem akarok róla. A haverja pedig nekem állt, hogy milyen egy hisztis pcsa vagyok, és hogy lehetek ennyire önző és a páromnak is mondta, hogy még nem késő lemondania a lagzit ne nyomoritsa az életet velem. Ezek után a párom mondta neki hogy elég volt és menjen el. Azóta áll a bál nálunk, én nem engedek belőle a párom meg két tűz között.
Szerintetek is engednem kellene ezt a lánykérést a saját esküvőnkön?
Direkt írtam végig havert es nem barátot, mert van hogy hetekig nem beszélnek, és csak akkor találkoznak, ha a havernak van kedve, a párom is állandóan le van pattintva.ha mennek valahová a párom fizet mindig, sosem hívja vissza úgymond. Bár ebbe én nem szólok bele úgy csináljak ahogy akarják es eddig nem volt problémám ezzel a személlyel de ezek után nem szívesen látom az esküvőn sem.
Kérlek mondjátok el a véleményetek, akkor is ha szerintetek a havernak van igaza. Köszönöm, ha válaszoltok!
Hát én se hívnám meg ezek után..mit képzel magáról?
Süt róla az önzőség és ha nem kapja meg amit akar akkor egyből lecsap egy hisztit és elmondja mindennek...ezek után még a párod képes lenne belemenni ahelyett hogy melletted álljon ki, remélem nem így van.
Nagyon remélem ezek után meg se hívod ezt a felfuvalkodott alakot mert látszik hogy nem miattatok menne hanem egy tervet akar véghez vinni bármilyen illetlenség és még ha nem is engeditek meg neki úgyis talál majd valami más lehetőséget ott annak ellenére.
Nem ér ennyit egy "barátság" ha már ilyen szavakat is használ rád.
Nem te vagy a szemét menyasszony hanem a felvualkodott alak a szemét és önző is egyben...
Ezután a mutatvány után én se nagyon szeretnék ilyen embert meghívni. Egy időben neten nagyon sok olyan videót láttam, hogy a menyasszony odaviszi valakihez a csokrot és a barátja megkéri a kezét. Nekem ez akkor is fura volt.. ez a nap, pont, hogy a friss házasokról kéne, hogy szóljon és én nem igazán örülnék annak, ha a nagy napomon XY így szeretné eljegyezni a barátnőjét.
Egy nagyon önző és énközpontú alaknak tűnik, és szerintem tényleg az lenne a legjobb, ha el sem menne/ el sem hívnátok. Nem rosszindulatból mondom, de még azt is el tudom képzelni, hogy ha ott lenne, még a határozott nem után is bepróbálkozna..
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát!
Igazából már meghívtuk őket, mert korábban lett volna az esküvő csak ugye a covid közbe szólt. Azóta nem keresett minket, a páromat is ignorálja, így arra a döntésre jutottunk, hogy ha nem száll magába rövid időn belül és nem kér elnézést, akkor megmondjuk neki, hogy nem szeretnénk ha ott lenne ezek után.
Kérdező, hogy sikerült az esküvő? Remélem minden az elképzelésetek szerint alakult.
Leánykérő haver részt vett végül? Ugye nem lett ott eljegyzés...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!