Valóban szemét menyasszony lennék?
Sziasztok!
Szeptemberben lesz az esküvőnk a párommal.
Tegnap este átjöttek a párom haverjai a barátnőikkel egy kis nyári sütögetésre. Nagyon jó hangulatban telt az este, egészen addig amig a párom egyik haverja félre nem hívott minket és azzal állt elő, hogy szeretne minket megkérni ne legyen csokor dobás az esküvőn, hanem az ő barátnőjének vigyem oda, mert ő ott és akkor akarja megkérni a kezét. A párom igazából csak rám nézett és várta, hogy mit mondok rá és én egyből kategorikusan kijelentettem, hogy szó sem lehet róla.
A haver megsértődött, rám különösen, levegőnek nézett utána, és a hátam mögött a páromat próbálta megfűzni lekiismeretfurdalást keltő szöveggel. Miután elmentek a vendégek én elmondtam a páromnak, hogy nem szeretném, mert ez a mi napunk, nagyon sokáig gyűjtöttük rá a pénzt, hogy olyan legyen amilyet szeretnénk (semmi cicoma, de azért elég drága az esküvő, és szülőktől anyagi támogatás nem volt). Igazából ő is igazat adott nekem, hogy ez a nap rólunk szól. De a haver ma is atjött és erőszakoskodott, mire a párom konfliktuskerülő révén majdnem rabolintott, de én hallani sem akarok róla. A haverja pedig nekem állt, hogy milyen egy hisztis pcsa vagyok, és hogy lehetek ennyire önző és a páromnak is mondta, hogy még nem késő lemondania a lagzit ne nyomoritsa az életet velem. Ezek után a párom mondta neki hogy elég volt és menjen el. Azóta áll a bál nálunk, én nem engedek belőle a párom meg két tűz között.
Szerintetek is engednem kellene ezt a lánykérést a saját esküvőnkön?
Direkt írtam végig havert es nem barátot, mert van hogy hetekig nem beszélnek, és csak akkor találkoznak, ha a havernak van kedve, a párom is állandóan le van pattintva.ha mennek valahová a párom fizet mindig, sosem hívja vissza úgymond. Bár ebbe én nem szólok bele úgy csináljak ahogy akarják es eddig nem volt problémám ezzel a személlyel de ezek után nem szívesen látom az esküvőn sem.
Kérlek mondjátok el a véleményetek, akkor is ha szerintetek a havernak van igaza. Köszönöm, ha válaszoltok!
Ha én lettem volna a helyedben, akkor a részemről ez már tárgytalan lenne, mert amikor másnap átjött és HP-zott, akkor mondtam volna neki, hogy nem is jöhet magára az esküvőre se, párjának meg majd valahogy magyarázza el, hogy miért, aztán a viszont látásra. Vadbarom.
Nem kérdés, hogy neked van igazad. És nyugodtan rúgd fel a kapcsolatot ezzel az idiótával, hadd sértődjön meg, nem veszítesz semmit, ha kisétál az életetekből.
Vannak olyan személyek az életünkben akiért belemennék és örülnék, hogy a boldog napunk még boldogabb lesz, másnak is. Egy haver kedvéért, akit nem is kedvelek annyira, nem tenném meg.
Ez mindenkinek az egyéni döntése, ettől még nem lehet kijelenteni kategórikusan, hogy ez vagy az az út helyes. Ha te ezt nem szeretnéd, akkor fogadják el és kész. Ha sokáig erőszakoskodik, akkor a meghívást is vissza lehet mondani. Egy mocskolódó egyén ne legyen jelen az esküvőmön. Egyébként sajnálnám szegényt, hogy annyira nincs jobb ötlete, hogy képes ezért ennyire lealjasodni. A csajt is sajnálnám a párja miatt.
Én biztosan utáltam volna, ha egy számomra idegen társaság előtt, egy esküvőn kérik meg a kezem. Nem is értem.
Alapvetően nem tartom felháborítónak a kérdést. Egész álló nap mindenki titeket fog lesni, ünnepelni, kicsit túlzásnak (és megaegonak) érzem azon izgulni hogy 10 percre egy lanykeresre figyel a násznép, ami egyébként emlékezetessé tenne csak még jobban az eseményt. (Amúgy herotom van az olyan eskuvokbol, amikből az sugarzik h "enenen és a mindenki csak engem figyeljen".)
Meg korrekt is hogy megkérdezte előre tőled, viszont az hogy nem bírja elfogadni a visszautasitast és jelenetet csinál az tényleg durva, és így már valoban felmerülne bennem is hogy visszamondom a meghívást.
17!
Az esküvő a párról szól, nem a többiekről. Semmi egomania nincs benne.
19!
Értem. Na és a kérdező vőlegényének a haverja az konkrétan milyen módon csaladtag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!