Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fontos nektek, hogy egy...

Fontos nektek, hogy egy barát/barátnő kimondja, hogy barát?

Figyelt kérdés
Vagy elég az, ha érezteti és te is érzed, de nem nagyon lett kimondva?

2021. jún. 12. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Elég ha érezteti.

Bár szerintem nekem minden barátom mondta is már. Több év alatt csak sikerült mindenkinek barátként hivatkoznia rám.

Sőt, olyan is, akiről azt hittem, hogy csak jó úton haladunk a barátság felé, de még nem vagyunk barátok.

Nem, én ezt nem igénylem, de sok olyan barátságom van, ahol nagyon nyíltan beszélgetünk még a saját kapcsolatunkról is.

2021. jún. 12. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég, ha érezteti.
2021. jún. 12. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En szeretem ha egyszer ketszer ki mondja, hogy tudatosuljon. Utana eleg ha erezteti :)
2021. jún. 12. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha érzem, hogy barátom és számíthatok rá mert ha nem érzem akkor hiába mondja.
2021. jún. 15. 04:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem az is fontos, ha kimondja, de nem fogok ragaszkodni annyira ehhez. Igazatok van végül is, mondani bármit lehet.
2021. jún. 16. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!