Van itt olyan, aki "szakított" az egyik barátjával, barátnőjével? Sima barátságról van szó, de úgy tapasztalom, hogy ezek általában csak ki szoktak hűlni, nincs 1 valaki, aki kimondja, hogy elég.
A fő kérdésre válaszolva: igen. Bár hogy pontosabb legyek, csak én hittem el, hogy az egy igazi, jó barátság volt. Konkrétan egyik lány barátomról (nevezzük E.-nek) van szó (ő kapcsolatban van), aki miután szakított velem barátnőm, elkezdett róla mindenfélét terjeszteni. (Hozzá tartozik: ezzel a barátnőmmel, aki szakított velem, már a járásunk előtt is nagyon jó barátok voltunk, és utána is azok maradtunk.)
Ezután E. az összes dolgot, amit én bizalmasan elmondtam neki, elmondta a pasijának, aki a szememre vetette, hogy milyen sz-r barátnőm volt nekem, és örülnek, hogy szakítottunk. Azt hittem, menten idegbajt kapok. Egyrészt az, hogy amit én bizalmasan elmondok neki, ő csak úgy kitálalja, másrészt meg az, hogy örülnek a másik bánatának? Ez betette a kaput. Megmondtam, hogy akkor ennyi volt, innentől ez nem barátság, és nem is lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!