Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Másnak is nehezére esik...

Másnak is nehezére esik elfogadni amikor egy szoros barátság megszakad?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni, hogy velem valami baj van, míg másoknak úgy tűnik az ilyesmi meg se kottyan. Nagyjából 4 ilyen barátságom ment tönkre, ami elvileg az életrendje, de nekem nehéz elengedni. Most is egy ilyen helyzetben vagyok és ha napközben kényszerítem magam, hogy ne is gondoljak rá akkor vele álmodom.

Kibékülni már sose fogunk, igazából nem is akarok és mégis szenvedek. Más is volt már így? Ez normális dolog?

2021. máj. 21. 09:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem. Én csak egyszerre vagyok képes érezni és gondolkodni :)

Legtöbbször ez a kettő meg van osztva, ezért nem képes a legtöbb ember egy teljes egészetalkotni.

2021. máj. 21. 11:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Oké, úgy érzem kicsit eltértetek a témától. :D

Hasonlóan érzek, mint a #2 válaszoló. Vannak barátaim jelenleg is, akik fontosak, jól érzem magam velük, de nem vagyok már naiv, valószínűleg ezek is megszakadnak majd. Végső soron az ember tényleg csak magára számíthat, persze ebben is vannak kivételek.

2021. máj. 21. 11:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Éppen ezért nem lesznek soha igaz barátaid, hanem csak olyanok, akiket annak képzelsz.
2021. máj. 21. 11:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Persze, a véget ért kapcsolatokat is meg kell gyászolni, mint a haláleseteket.
2021. máj. 21. 19:01
 15/16 anonim ***** válasza:
mi volt az az egetverő nagy gond, ami miatt nem akarsz békülni?
2021. máj. 22. 23:48
 16/16 A kérdező kommentje:
Képtelen az őszinteségre, mióta nem vagyunk jóban sok rosszindulatú megnyilvánulása volt felém. Úgy érzem Ő mindig számíthatott rám a bajban, de ha nekem volt valami gondom nem állt mellettem sőt, még örült is neki, hogy nehézségeim akadnak. Sosem volt ez egy igaz barátság. Illetve nekem is vannak olyan tulajdonságaim, amik miatt Ő sem szeretné velem tartani a kapcsolatot.
2021. máj. 23. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!