Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más nem szorong amiatt, hogy...

Más nem szorong amiatt, hogy nyitnak a helyek, de ő nem tud kb. senkivel menni sehova?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy jó volt, amíg zárva voltak a helyek, de most, hogy nyitnak és látom, hogy minden ismerősöm megy erre-arra, elkezdtem szorongani amiatt, hogy én is mennék, de nincs kivel. Eddig is így volt ez mondjuk, minden nyaram így telt, hogy itt volt a jó idő, de én itthon ültem és nagyjából sírva néztem, hogy mások mennyi mindent csinálnak.
2021. ápr. 27. 21:43
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Áh, elbeszélünk egymás mellett. :) Lényeg az, hogy ilyen helyekre NEM szeretnék egyedül menni.
2021. ápr. 27. 22:55
 12/24 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg nagyon rossuzl látod, #10-nek igaza van. Nincs elbeszélés egymás mellett.

TE tartod gáznak, szánalmasnak, ezért gondolod azt, hogy mások is így látják. Hidd el: az emberek többsége magasról letolja, hogy valaki egydül iszik-e meg egy kávét vagy 50 fős társaságban. Egyszerűen rosszul látod, mert nincs elég önbizalmad. Próbáld fejleszteni. Mondjuk kezdd azzal, hogy elmész egyet sétálni, nézelődni. Ha látsz egy olyan helyet, ahol mondjuk eleve nincsenek túl sokan (nyilván van ilyen), akkor próbálj beülni. Ha elsőre nem megy, akkor csak figyeld meg, hogy mennyien vannak esetleg egyedül ott. Hátha abból bátorságot tudsz meríteni.

A fő gondnak én azt látom, hogy te nem akarsz menni és kifogásokat keresel. Ha valóban szívesen lennél ott te is, akkor mennél, és nem érdekelne, hogy ki mit gondol.

2021. ápr. 27. 23:07
 13/24 anonim ***** válasza:
*letoJJa
2021. ápr. 27. 23:07
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen, ÉN rosszul érezném magam, ha beülnék valahova egyedül iszogatni este, mert k*rva szar érzés lenne látni, hogy míg más emberek a barátaikkal vannak ott, beszélgetnek, nekem nincs senkim. Írtam, hogy más helyekre elmegyek egyedül, akár sétálgatni, mit tudom én hova, de szórakozni nem, csak még szomorúbb lennék tőle.
2021. ápr. 27. 23:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Azért tudom ezt így kijelenteni, mert pl. fesztiválon voltam már egyedül és baromira rossz volt!
2021. ápr. 27. 23:13
 16/24 anonim ***** válasza:

Ezért javasoltam, hogy nézz körül, sétálgass, és olyan helyre próbálj betérni, ahol más is van egyedül. Hidd el: nem mindenki megy társasággal, csak te ezt veszed észre, mert ezt akarod látni.

Próbálkozni kell, magától nem fog megoldódni. Még ismerkedni is tudnál, ha mondjuk tele van a hely, de egy-két asztalnál csak egy (max. 2) ember ül (mondjuk ne egy láthatóan szerelmes párhoz), szerintem nyugodtan oda lehet kéredzkedni, udvariasan természetesen. Szedd össze magad, mert így csak besavanyodsz, és esélyed sem lesz barátokat szerezni.

2021. ápr. 27. 23:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Egy fesztivál és mondjuk egy kávézó baromira nem ugyanaz a kategória...
2021. ápr. 27. 23:19
 18/24 A kérdező kommentje:
Kávézóba még be is ülnék, sőt, étterembe is...:) Arról beszélek végig, hogy szívesen iszogatnék, bulizgatnék, ezt viszont NEM egyedül szeretném tenni, nem tudom, hova ragoztam még.
2021. ápr. 27. 23:21
 19/24 A kérdező kommentje:
*ragozzam
2021. ápr. 27. 23:21
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
Magamra ismertem én is a kérdésben. A kolléganők is a hétvégi iszogatást beszélték ki a napokban, nekem rossz volt hallgatni, hogy ők jól elvoltak, én meg soha nem voltam mert nincsenek barátaim.
2021. ápr. 28. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!