Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Más nem szorong amiatt, hogy...

Más nem szorong amiatt, hogy nyitnak a helyek, de ő nem tud kb. senkivel menni sehova?

Figyelt kérdés
Nem mondom, hogy jó volt, amíg zárva voltak a helyek, de most, hogy nyitnak és látom, hogy minden ismerősöm megy erre-arra, elkezdtem szorongani amiatt, hogy én is mennék, de nincs kivel. Eddig is így volt ez mondjuk, minden nyaram így telt, hogy itt volt a jó idő, de én itthon ültem és nagyjából sírva néztem, hogy mások mennyi mindent csinálnak.
2021. ápr. 27. 21:43
1 2 3
 1/24 KmsRys ***** válasza:
100%
De... Szerintem ebben egyformák vagyunk! Magamra ismertem a kérdésben.
2021. ápr. 27. 21:50
 2/24 anonim válasza:
95%
Szar dolog, kicsit én is így vagyok vele. Nekem van egy kisebb baráti köröm ami pár éve ugyan az úgyhogy el is határoztuk a többiekkel hogy idén jó lenne megismerni pár embert. Neked is ezt kellene tenni! Sok sikert hozzá :)
2021. ápr. 27. 21:53
 3/24 A kérdező kommentje:
Igen, valóban, csak...hol, hogyan? :D
2021. ápr. 27. 21:53
 4/24 anonim ***** válasza:

Nekem is furcsa az életem, de magyarként én nem merem megtenni hogy egy cigány csajjal menjek el randira, akikkel ismerősi viszonyban vagyok azok csinosak, divatosan öltöznek, próbálkoztak már ketten, amit sajnos én is elrontottam mert túl kedves és érdeklődő voltam velük.

Hiába tanultabbak, náluk nem igen lehet kilépni egy kapcsolatból 2 hónap alatt.

Magyarok nem igen foglalkoznak velem, vélhetően a megjelenésem, stílusom miatt, de ez meg nem érdekel, kitudja lehet jövőre megbolondulok és engedek a csábításnak.

2021. ápr. 27. 21:55
 5/24 anonim válasza:
54%
Nyitnak a kocsmák, szórakozóhelyek de az utcán is lehet barátokat/barátnőt szerezni
2021. ápr. 27. 21:56
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
Hát akkor menj egyedül, ülj be, és akát még ismerkedned is sikerülhet.
2021. ápr. 27. 22:13
 7/24 A kérdező kommentje:
Azt sajnos elképzelni nem tudom, hogy egyedül beüljek egy vendéglátóhelyre, roppant szánalmasan érezném magam, hogy mindenki társaságban van, csak én nem.
2021. ápr. 27. 22:16
 8/24 anonim ***** válasza:
51%
Ezt kéne levetkőznöd. Biztos vagyok benne, hogy mások is járnak egyedül. Fejleszd kicsit az önbizalmadat, mert ez csak annak a hiánya, semmi más. Miért lenne szánalmas valaki, aki jártában-keltében beül valahová meginni egy sört vagy egy kávét?
2021. ápr. 27. 22:21
 9/24 A kérdező kommentje:
Én értem, de a legtöbb ember szerint ez fura/gáz. Oké, szerintem nem meg szerintem sem, de sokan még azt is gáznak tartják, ha valaki moziba egyedül jár. Oda én is szoktam járni egyedül (vagyis jártam, mikor még nyitva volt), valamint más tevékenységet is csinálok tök egyedül, de hogy magányosan borozgassak, hát, azt nem. :D
2021. ápr. 27. 22:25
 10/24 anonim ***** válasza:
65%

#9 a legtöbb ember szerint nem gáz.

Te tartod gáznak, mert a szorongásodat kivetíted a többi emberre.

A kutyát nem érdekel, hogy egyedül ülsz be valahová, vagy társasággal.

2021. ápr. 27. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!