Hát, Kérdező bizarr, az biztos, de ha nektek ez jól esik tényleg, akkor nem értem miért érdekel mások -tulajdonképpen vadidegenek- véleménye.
2021. ápr. 8. 08:04
62/87 anonim válasza:
Nem olvastam el ezt a sok hsz-t, csak leírom én mit gondolok. Az emberek különbözők. A többség szerintem hallani sem akar arról, hogy a barátjával meztelenkedjen. Ha viszont teszem azt nudisták, akkor semmi kivetnivaló sincs benne. Ez egyén függő. Ha viszont nem nudista barátokról van szó, és felmerül a közös meztelenkedés, akkor úgy vélem, ott már némi nemű szexuális érdeklődés is jelen van.
Konkrétan a kérdésre. Személy szerint úgy állok hozzá, hogy nekem lenne kedvem hozzá. Szeretek nudizni, szeretem a meztelenséget. Azonban a barátaim nem ilyenek. Tehát nem teszem. Régebben volt olyan haverom akivel rendszeresen meztelenkedtünk, de ott jelen volt szexuális vonzalom is.
2021. ápr. 8. 10:02
63/87 anonim válasza:
Figyeltem ezt a válaszzuhatagot a kérdésre.
A 62-es hozzászóló válasz olyan, amit én is írhattam volna.
2021. ápr. 8. 10:21
64/87 anonim válasza:
Nem tudom ki mit írt eddig, de. Alapvetően a ti döntésetek, ha ez így nektek jó, akkor senkinek semmi köze hozzá hogy a négy fal között mi van/nincs rajtatok. Azt meg ti tudjátok hogy ennek csak annyi az oka hogy mindkettőtök szeret meztelenül lenni vagy van más is, de ez megintcsak a ti dolgotok.
2021. ápr. 8. 19:37
65/87 anonim válasza:
Mi a jó isten lenne?
Pont azt irtam le amit te is.
2021. ápr. 8. 19:41
66/87 anonim válasza:
Barátaimmal nem vagyunk szégyenlősek, de ez nekem nagyon fura! Hogy csak úgy vetkőzünk le meztelenre, azt mondjuk meglát úgy a tesód, anyud vagy apud. Szerintem el csodálkozna, meg attól, hogy a barátnőitek tudják és még ha bele is egyeznek, magukban meg is érteném a gyanakvásukat. Bocsi, ez az én véleményem.
2021. ápr. 11. 12:26
67/87 anonim válasza:
De lehet nekem is lesz egy barátom, aki ezt kívánja. Nem tudhatom, egy kicsit el volnák csodálkozva, ha fel vetné, de ha tényleg jó barátom, és bízok benne, akkor miért ne!?:D
2021. ápr. 11. 12:30
68/87 anonim válasza:
Ha ez nem kamu, akkor gondold át azt is, hogy a 16 éves srác szülei esetleg nemtetszésüket fejezik ki. Lehet hogy fizikailag is nyomatékot adnak majd a véleményüknek valami hosszú nyelű, kemény, tompa tárggyal. Meg fogod érdemelni.
2021. ápr. 12. 14:23
69/87 A kérdező kommentje:
Nagyon jó haverom lett. És a szülei is, pontosabban az anyukája nagyon rendesnek tart, mert már voltam náluk.
Az ilyen negatív gondolatot sose értettem, moért kell egy embernek
2021. ápr. 12. 15:11
70/87 anonim válasza:
De 22 évesen miért 16 évessel barátkozol? Mármint nem baj, csak nem is egy suliba jártok, ő még gimis, te meg egyetemre jársz vagy dolgozol, ami nem gond csak nekem fura. Hogy ismertétek meg egymást?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!