Barát mellett meztelenül?
Sziasztok!
Ki hogy áll ahhoz, hogy a barátok egymás előtt meztelenül legyenek, és mindent úgy csináljanak egymás előtt?
Nekem most lett egy haverom akivel játék közben, amikor nálam van, beszélgetésnél, teljesen meztelenek vagyunk.
én 22 vagyok, ő 16
Van itt egy válaszoló (#49-es), aki mindenkivel kötekszik, aki nem tud azonosulni a kérdező hobbijával. Belsőleg nyomasztja a (talán) látens homoszexualitása és hogy enyhítsen a terhén, próbál mindenkit ledorgálni a véleménykülönbségük miatt.
Tévedek? Lehet. De semmiképp sem egészséges, hogy ennyire nem képes felfogni és elfogadni mások véleményét. Reméljük, hogy ez csak pillanatnyi elmezavar a részéről.
51: Én vagyok az a válaszoló. Tudod mit ? Elfogadom, legyen ez a véleményed, gondold így. Rendben.
További szép napot !
52: Bocsánat, ha elvetettem a sulykot. A vélemény szabad. Mindenki azt gondol, amit akar. Nem akartam kötekedni.
Legyen szép és boldog napotok !
Kérdező, nincsen ezzel semmi ellenvetésem... viszont arra baromi kíváncsi lennék, hogy miféle ürügyet kell kitalálni ahhoz, hogy az ember nekivetkőzzön a haverja előtt egy húsz fokos szobában. Mert azt szerintem te is érzed, hogyha ezt bárki bárhol megcsinálja, azért rákérdeznének, hogy ezt meg most mért? Akkor is, ha baromi nyitott minden szereplő.
Hogyan jutottatok erre?
Ez úgy kezdődött, hogy náluk voltunk és egy felelsz vagy mersz mini játékban az volt, hogy ugorjunk neki egymásnak a párommal, és mi is momdtuk, hogy akkor ő nekik is hajrá.
És meg csináltuk.
És utánna mondtam neki, hogy mi lenne, ha amikor nálunk vagyunk meztelenül lennénk. És azt mondta, hogy ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!