Mi az egészséges, ha hogyan viszonyul, hogyan kötődik az ember a barátaihoz?
Én jobban kötődöm, mint ők hozzám.
Ez nem azt jelenti, hogy naponta 20x felhívom.
Fontosak nekem, tudom a szulinapjuk, hogy mit tanulnak, hol dolgoznak ( mert elmondják), hogy mi a helyzet a suliban-munkahelyen ( mert pld csak úgy mesél vagy panaszkodik) , érdekel a véleményük, alkalmazkodom jobban, mint ők, emlékszem arra, amit elmondanak, ha van valami komoly gondjuk, gondolkodom rajta, utánaolvasok. Ez viszont eddigi tapasztalataim alapján kb beteges. Mi a jó, másoknál mitől működik jól?
"Azért annak oka van, ha az adott embertől több ember is eltávolodik, főleg ha ilyen fiatal. Valószínűleg elviselhetetlen személyiséged van. Igen, tudom, mindenki gonosz, csak te vagy jóságos, szent hópihe."
Persze hogy van oka, egy szóval sem mondtam hogy ne lenne. Nem értem hogy teljesen ismeretlenül milyen alapon tudod feltételezni egy számodra vadidegen emberről, hogy milyen a személyisége. Gonosznak senkit sem neveztem, ezzel magadtól dobálózol. A generációm tagjait morális szempontból retardált, értelmetlen irányzatokat vakon követő, tudatlan embereknek látom többségében. Én olyan "barátságot" nem szeretnék, amely jellegétvesztett, kiüresedett félismeretség. Nem tudom mi okból vakdalkozol, még csak tétje sincsen... Sajnálom hogy ennyire megkeseredett ember vagy. Kívánom neked hogy legyél képes kitűzni magad elé célokat, és tudj tenni is értük. Béke vezesse utadat!
Semmi baj, ellenem nem vétettél, önszorgalomból járattad le magadat. Alátámasztani már a jelek szerint nem tudod a vagdalkozásaidat. Érvek nélkül nem lehet vitát kezdeményezni.
Veszélyes dolog amikor a tájékozatlanság rosszindulattal párosul. Minden jót neked, kívánom hogy legyen részed sikerekben, mert láthatóan hiányt szenvedsz belőle. Ha ismeretlenekkel veszekszel alaptalanul öncélúan, az nem vall erős személyiségre, és egészséges elmeállapotra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!