Mi az egészséges, ha hogyan viszonyul, hogyan kötődik az ember a barátaihoz?
Figyelt kérdés
Én jobban kötődöm, mint ők hozzám.
Ez nem azt jelenti, hogy naponta 20x felhívom.
Fontosak nekem, tudom a szulinapjuk, hogy mit tanulnak, hol dolgoznak ( mert elmondják), hogy mi a helyzet a suliban-munkahelyen ( mert pld csak úgy mesél vagy panaszkodik) , érdekel a véleményük, alkalmazkodom jobban, mint ők, emlékszem arra, amit elmondanak, ha van valami komoly gondjuk, gondolkodom rajta, utánaolvasok. Ez viszont eddigi tapasztalataim alapján kb beteges. Mi a jó, másoknál mitől működik jól?
2021. ápr. 6. 02:31
1/15 A kérdező kommentje:
Túl sokat gondolok egy barátságról? De akkor mi a barátság?
2021. ápr. 6. 02:33
2/15 anonim válasza:
Találd meg önmagadat.Adj magadnak több időt,magadra.
3/15 anonim válasza:
A barát olyan mint a drágakő,csodáld de ne akard birtokolni és fordítva.
4/15 A kérdező kommentje:
Pld az birtoklás, ha megbeszéljük, hogy talizunk és rendszeresen neki mégsem jó és elfelejt róla szólni én meg várom a tali helyen, de nem jön és a 99.ilyen ( nem számoltam meg pontosan) alkalom után már nem tudom azt érezni, hogy nem baj?
2021. ápr. 6. 03:26
5/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg időm van magamra, már magamba beszélek ;(
2021. ápr. 6. 03:26
6/15 anonim válasza:
Keress olyan baráto(ka)t aki jobban értékel téged.
7/15 anonim válasza:
Ami nehéz lesz, ha előben is így fogalmaz meg dolgokat, mint ezt a kérdést.
8/15 anonim válasza:
Én is ugyanúgy állok hozzá a baráti kapcsolatokhoz, mint a kérdező :/
21/f
9/15 A kérdező kommentje:
8-as: Neked működik?
2021. ápr. 6. 06:14
10/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyire érett, intelligens és tudatos a másik fél. Van, akinek ez természetes volt, másnak sok, a túlnyomó többség pedig nem is tudja hogy egy barátság mit jelent. Nekik nem arra van szükségük, hogy törődjön vele, segítse, javítson rajta az a fél akit barátjának vall, hanem csak legyen mellette amikor éppen azt akarja, de sz@rja le magasról, mindenben támogassa ellenvetés nélkül. Számukra nem szükségeltetik hogy a kapcsolatnak tartalma, értéke legyen, csak legyen ott valaki, akit meg tud nevezni barátjaként, tudja kiről elmondani, "legyen valaki a posztra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!