Akinek nincs barátja, azért nincs, mert olyan ember,aki nem kell senkinek, mert túl rossz vagy túl kevés, nem kell olyan senkinek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 04:04
1/9 anonim válasza:
Azért nincs mert nem találtam olyat aki hasonló érdeklődési körben jártas mint én
2/9 anonim válasza:
Nekem azért nincs mert ők sem keresnek engem, én sem őket. Nem vagyok az a kezdeményező típus, de enyhén úgy érzem magam mintha átvertek volna.
Nem kifejezetten érdekel a dolog, amúgy is szeretek egyedül lenni.
3/9 anonim válasza:
Több oka lehet.
Engem fárasztanak az emberek.
4/9 anonim válasza:
Engem is fárasztanak, meg rengetegszer át lettem verve, ki lettem használva. Lehet, hogyha próbálkoznék, akkor lennének, de fene tudja. Nem vágyom rájuk egyáltalán, csak teher lenne.
5/9 anonim válasza:
Részben igen, vagy nem keres magának senkit sem.
6/9 anonim válasza:
Nekem voltak, aztán 1 éve kb azt vettem észre, hogy nem keres senki vagy ritkán. Meguntam, hogy csak én írok....
ha ennyire nem érdeklem őket, akkor ennyi, jobb is egyedül
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ja még annyi, hogy ez nagyon gyakori jelenség.Mintha mindenki arra várna, hogy írjon a másik de magától egy fűszálat nem tesz keresztbe
8/9 molnarmarcell21 válasza:
Van pár barátom ugyan, de sok ember nem passzol hozzám, aki barátkozna velem, és sok emberhez nem passzolok, akivel barátkoznék.
9/9 anonim válasza:
Lehet több oka is szerintem.
Érdeklődési kör nem azonos, mindig csak én keresem őket, ők engem soha, esetleg én nem vagyok érdekes/szórakoztató számukra, hiába érdeklődök róluk.
Sokminden nem érdekel ami másokat igen: bulvár média, ismert emberek magánéletében való vájkálás, szappanoperák, stb. Talán ez is lehet a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!