Mit kellene tennem, ha nem szeretném ha rossz hatással lenne rám, hogy egy toxikus, irígy emberrel lakom?(23N)
Hozzá kell még adnom, hogy volt számtalan dolog a hónapok során, ami arra utalt, hogy kb. oknélkül utál, de így is hosszú lett a kérdésem szóval nem soroltam fel őket.
Köszönöm a válaszokat előre is.
Ha nem akar megváltozni, akkor nem igazán tudsz vele mit kezdeni.
Az egyetlen amit tehetsz, hogy minnél kevesebb időt tőltesz otthon, hogy ne kelljen folyton a hülyeségeivel foglalkoznod.
Ha nincs kifizetve júliusig a lakás, akkor én a helyedben lépnék. Legalábbis elkezdenék keresgélni, és addig is a lehető legkevesebb kommunikációt fenntartani vele.
Sajnos vannak ilyen emberek, megváltoztatni úgysem tudod, és nem a te dolgod az ő lelkivilágát ápolgatni, ha ilyen elutasító és negatív a stílusa. Barátság ide, vagy oda. A barátság nem azt jelenti hogy porig alázza a másikat, mert neki rossz kedved van, és nem is azt, hogy pincsikutyaként mész utána hogy megbékítsd. Sajnálom, hogy így alakultak a dolgaid, de tényleg nagy igazság, hogy lakva ismered meg igazán a másikat.
Egyébként nekem is van egy nagyon jó barátnőm, már húsz éve, és mikor fiatalok voltunk, és hasonló helyzetben, fel sem merült, hogy összeköltözzünk. Annyira mások vagyunk, életstílusban, bioritmusban eltérőek, hogy biztosan megfojtottuk volna egymást. Így viszont megmaradt egy normális kapcsolat, mert annak ellenére hogy mások vagyunk, mégis sokat tudunk egymásnak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!