Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan törjek ki az ehhez...

Hogyan törjek ki az ehhez hasonló toxikus barátságokból?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy én mindenkinek jót akarok és a felét se kapom vissza? Hiába, én ennek ellenére is segítek a számomra fontos embereknek, de most úgy érzem betelt a pohár. Egyszerűen elegem lett abból, hogy a baráti kapcsolataimban én vagyok mindig a rossznak beállítva, ez annyit elvett az önbizalmamból, és rettentő rosszul érzem magam amiért minden a fejemhez van vágva, megbántanak, olyan dolgok miatt éreztetik velem azt, hogy rossz vagyok, amiért nem megyek el velük ide-oda, nem csinálom ezt, nem csinálom azt, vagy éppen olyan dolgot csinálok, amit nekik szabad, nekem viszont nem. Úgy értem, olyan dolgok miatt “rágnak” be rám, amit ők is ugyanúgy folyamatosan csinálnak, viszont én egy szót nem mondok, hiszen olyanok amilyenek. Csak valamiért érzem odabent, hogy fáj és belegondolni is rossz abba, hogy mások ilyen könnyen elengednének, ha úgy tartja kedvük, viszont ha kell nekik valami, na akkor egyből eszükbe jutok. Hogyan törjek ki az ehhez hasonló toxikus barátságokból? Érzem, hogy már kezd rossz lenni ez az egész lelkileg.

2021. jan. 23. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Te mit gondolsz mit csinálsz rosszul? Olyan nincs, hogy mindig csak a másikak a toxikusak meg a rossz barátok. Biztos benned is van hiba.
2021. jan. 23. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Szólj ha meguntad és hajlandó vagy egyszerűen csak megszüntetni velük a kommunikációt, elfelejteni őket. Addig is kellemes szenvedést.
2021. jan. 23. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
A megoldás pofonegyszerű: nem beszélsz velük többet, és olyan emberek társaságát keresed, akik nem toxikusak. Pont. Mit kell ezen mártírkodni?
2021. jan. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!