Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már mérgező, toxikus...

Volt már mérgező, toxikus barátotok?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik az én gyerekkori barátom is ilyenné vált. Ált. suli óta ismerem, jóban voltunk. Mára pedig egy eléggé beképzelt és kárörvendő figura lett. Még jól fizető álláshoz is én segítettem, gondoltam, ő is így tenne. Hát nem, most én szorulnék rá a vírus miatt, de találkozni se akar, és üzenetben is csak dicsekszik, milyen jól megy neki, stb. Forgatja a kést az emberben.

Sose gondoltam, hogy ilyen lenne, óriási csalódás.

Mit tennétek a helyemben?

Most nem figyelem se az üzeneteit, se semmit nem kommunikálok, és ár attól sokkal jobban érzem magam...

30f

2020. okt. 25. 00:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt olvasni is rossz. Sajnos előfordul az ilyen. Bosszantó lehet...
2020. okt. 25. 00:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos megtörtént, 10 éves barátságok voltak (nem véletlen a többes szám). Sajnos ez van, keresni kell újakat.
2020. okt. 25. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Eh, velem is hasonlo, csak a kulonbseg hogy en baratokhoz segitettem, hogy ne legyen maganyos.

Nincsen jelenleg semmi olyan problemam, amiert segitsegere szorulnek,de o is mergezo valt szinten, mint amit fent irtal...

De nezd a jo oldalat... A karma egyszer betalal.

2020. okt. 25. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Több is.
2020. okt. 25. 00:32
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Örülj neki, hogy kerül. Mi a probléma, nem kell lekoptatnod ;)
2020. okt. 25. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:
80%
Volt, többször kritizálta a külsőmet, beszólogatott. Aztán nekem előbb lett barátom, mint neki, ezen megsértődött és többet nem beszélt velem.
2020. okt. 25. 09:27
 7/11 A kérdező kommentje:

Kisvárosban élünk és csak ő volt eddig, akivel találkozós-eljárogatós programokat tudtam szervezni, mintha tesók lettünk volna.

Alapból sem vagyok nagy barátkozós, inkább a magányos farkas típus, így nehezen engedek el bárkit is, de hát most tényleg nincs nagyon mit tenni, mert ez így rossz.

2020. okt. 25. 12:32
 8/11 anonim ***** válasza:
7 Én is ilyen vagyok.
2020. okt. 25. 12:37
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és az a helyzet, hogy ha kerülne, jó is lenne, de ha épp nem a kollégáival járkál ide-oda, akkor viszont engem keres fel. Aki épp kéznél van, értitek, csak neki meglegyen a saját szórakoztatása.
2020. okt. 25. 14:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nekem is volt, több is.. A legfrissebb "élmény" 6 hónapos.

Nekem is az segített, hogy fokozatosan zártam ki az életemből. Egyre kevesebbet, végül már nem is kerestem a társaságát, ritkultak a programok, végül meg is szűntek. És azt vettem észre, hogy már nem szívja az energiám, és boldogabb vagyok.

Ha észreveszi, hogy már "nem vagy opció", akkor ő hamar találni fog egy következő embert, akivel ugyanezeket el tudja játszani. Az ilyeneknek nem szabad figyelmet adni.

2020. okt. 25. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!