Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Volt már mérgező, toxikus...

Volt már mérgező, toxikus barátotok?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik az én gyerekkori barátom is ilyenné vált. Ált. suli óta ismerem, jóban voltunk. Mára pedig egy eléggé beképzelt és kárörvendő figura lett. Még jól fizető álláshoz is én segítettem, gondoltam, ő is így tenne. Hát nem, most én szorulnék rá a vírus miatt, de találkozni se akar, és üzenetben is csak dicsekszik, milyen jól megy neki, stb. Forgatja a kést az emberben.

Sose gondoltam, hogy ilyen lenne, óriási csalódás.

Mit tennétek a helyemben?

Most nem figyelem se az üzeneteit, se semmit nem kommunikálok, és ár attól sokkal jobban érzem magam...

30f

2020. okt. 25. 00:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem csak ismerősöm van, akivel egyetemen haverkodtunk össze 1 éve és mindig segítünk egymásnak, ha kell, magyarázunk, ha nem értjük. Viszont az elmúlt időben srácnak problémái lettek az életben, és mindig erről beszél, meg negatív lett nagyon. Én meg elkezdtem rosszul érezni magamat a társaságában, meg már a társaságán kívül is, sajnáltam a srácot, próbáltam tanácsokat adni neki, amiket ignorált, és még jobban mesélte az életének a részleteit, meg úgy tűnt mintha ő a barátjának hitt volna, és csak velem lógott. Ez páromnak sem tetszett egy idő után. Azóta kerülöm vele a magánbeszélgetéseket, és csak azzal foglalkozok, hogy segítsük egymást ott, ahol muszáj. Remélem megoldódik a problémája mihamarabb.

22l

2020. okt. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!