Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Máshol is van olyan ""barát"",...

Máshol is van olyan ""barát"", aki szó nélkül kisétál az életedből és azt sem tudni miért, és mi van vele?

Figyelt kérdés

Nekem volt egy legjobb barátom, óvodás korunk óta ismerük egymást, még az sem választott szét minket, hogy másik iskolába került és két faluval arrébb költözött, akkor is találkoztunk, amikor csak időnk. Aztán 15 évesen szokásos módon hívtam volna telefonon, hogy akkor ma hol találkozunk, és nem tudtam elérni, mintha le lenne tiltva a száma. Átbicikliztem hozzájuk, hogy megnézzem minden rendben van-e, de az apukája akivel addig jóban voltam és családtagként kezelt engem (az én szüleim is a barátomat), csak úgy kidobott és elzavart maguktól, mondván, én rossz hatással vagyok a gyerekükre.

Pár évvel később már bejött a facebook is, és egyszer véletlenül belefutottam egy bejegyzésébe/posztjába úgy, hogy nem is vagyunk ismerősök; feltett valami partifotót, amin alkohol van a kezében, cigi a szájában és teljesen szét van csúszva a képen.

Én meg sosem ittam, nem is szeretem az alkoholt, a cigit még annó, 12 évesen, a saját anyjától lopott és mondta, hogy szívjuk el együtt. Mondanom sem kell, ez sem jött be nekem túlzottan, nem is éltem többször a lehetőséggel.

Szóval én tényleg ilyen "lemaradt, béna gyerek vagyok", de nem tudom elhinni, hogy állítólag én voltam rá rossz hatással. Vicc az egész.

Azóta sem tudok róla semmit, pedig már eltelt 15 év.

Nem tudom mi történhetett azon a szétválós délutánon, hiszen előző nap még kirándulni voltunk és megbeszéltük, hogy holnap újra tali a fagyizóban... És azt se mondta, "fapapucs".

Ez volt az én sztorim, nektek van hasonló?

Ha van kedvetek, meséljétek el, mi történt.

2021. márc. 29. 17:53
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a fogalmazásbeli hibákért, telefonról nem tudok jól írni, de bízom benne, hogy érthető, amit itt-ott mondani szerettem volna :)
2021. márc. 29. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nálatok az ok az volt, hogy az apja rajtakapta iváson és/vagy cigizésen, ő meg jobb híján rádkente. Ezek után nem csoda, ha esetleg az apja nem engedte, hogy fölvegye neked a mobilt és még ki is dobott.

Ha ez volt a helyzet, nem biztos, hogy egyből hittem volna a gyereknek, hogy az xy barátja miatt csinálja de hát ez van..

2021. márc. 29. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Persze, más emberrel is történik ilyen sajnos, velem is:( habár ez elég durva sztori, sajnálom hogy ez történt veled, bizonyára az a legrosszabb, hogy nem tudod a miérteket. De szerintem is valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy azt gondolták a szülők, hogy esetleg miattad kezdett el cigizni és inni.

Így 15 év elteltével nem tudnád felkeresni és megkérdezni hogy mi történt? Persze csak akkor, ha még foglalkoztat a dolog. Felnőtt fejjel talán lehetne vele beszélni

2021. márc. 29. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
nem egyszer előfordult. legtöbbször csak neten keresztül, de legutóbb a szülinapomra hívtam meg egy ""barátom"" és azt mondta eljön aztán előtte való nap már nem válaszolt és azóta sem ad életjelet. még az utcán is láttam és integettem neki, de úgy tett mintha nem is látna
2021. márc. 29. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes történet. Nagyon sajnálom. Mindenképp valami orbitális félreértés miatt keletkezhetett. Viszont ez nagyon jól minősíti őt és a szüleit is. Ha valakivel évekig jóba voltál, akkor megtiszteled annyival, hogy elmond, ha csalódtál benne és nem csak úgy kidobod válasz nélkül ha átmész hozzájuk, mert aggódsz a barátod miatt.

Ha a szülei rád haragudtak, akkor nagyon rosszul kezelték a helyzetet, és ez látszik azon is, hogy a fiúk hova jutott. Valószínűleg az, hogy eltitlhattak tőle, a fiúban csak további okot adott züllésre, hiszen nőt benne a frusztráció, amiatt, hogy elveszített egy barátot a szülei miatt; és egyre inkább csak tovább süllyedt az alkoholba.

Szomorú, főleg az, hogy a barátod is ennyivel lezárta.

Talán, ha eltudod érni, én már csak azért is felkeresném, hogy megtudjam az igazat.

2021. márc. 31. 01:52
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Valami nagy sz*rt kevert es rad kente.
2021. ápr. 2. 04:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek jár a zöld!
2021. ápr. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!