Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hány barátotok van ?

Hány barátotok van ?

Figyelt kérdés
Mit szerettek bennük, milyen jellemvonásokat ? Mióta ismeritek egymást ?

2021. márc. 27. 11:31
 1/10 anonim ***** válasza:
33%
Van pár de nem sok
2021. márc. 27. 11:35
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
0
2021. márc. 27. 11:36
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Hát aki tényleg igazán jó barát abból taláb 3-4 van, ők azok akikkel a legtöbb dolgot meg tudom beszélni. Vannak olyanok akikkel szintén gyakran beszélek de általában csak felszínesebb dolgokról szóval őket most nem soroltam ide. Gimi óta ismerjük egymást.
2021. márc. 27. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:
80%

Tényleges, igazi barátom talán 2-3. Közülük kettejükkel gimi eleje óta ismerjük egymást (lassan 6 éve). Velük szó szerint bármiről lehet beszélgetni, közös programokat is szervezünk, és nagyon spontánok ( ami rám nem mindig igaz, de így is elviselnek engem szerencsére :D ). Mindig számíthatok rájuk, azzal a lánnyal, akivel osztálytársak is voltunk, konkrétan bármikor tudunk lelkizős napot/órákat tartani :D viszont velük élőben sokkal jobb beszélgetni.

A harmadik lányt általános eleje óta ismerem, de csak felsőben lettünk jóban és szerencsére jóbarátok maradtunk. Külön gimikbe mentünk, de havonta minimum egyszer találkoztunk, és ez a vírus előttig rendszerszerű volt. Párszor ráírok, de kicsit passzív, vele nem tudok annyi mindenről beszélni, de a kedvesebb barátaim közt van ő is.

Tőlük eltekintve még van pár fiúbarátom, akikkel egész sokat beszélünk, párszor összeülünk. Csomó dologról lehet velük is beszélni, de nem tudom őket egy szintre tenni az először említett két lánnyal, akik közül egyikük szinte már családtag.

És még elvétve van pár barát/ismerős, akikkel pár havonta/pár hetente beszélünk, de felületes a kapcsolatunk, enyhén szólva.

2021. márc. 27. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Épp elég. Mindegyiket, hisz barátok. Régóta.
2021. márc. 27. 12:53
 6/10 anonim ***** válasza:
67%

Olyan igazi barátból, akikkel tényleg egymás életének részesei vagyunk, akikkel el se tudnám képzelni, hogy egyszer eltávolodnánk 2 van, velük minimum heti egyszer találkozok.

Még 2 olyan barátom van, akikkel elég változó éppen, hogy mennyire vagyunk egymáshoz közel. Velük minimum 1-szer találkozok egy hónapban.

Bulizós haverból pedig vagy 20.

2021. márc. 27. 14:18
 7/10 anonim ***** válasza:
74%
0, még haver sincs egy sem
2021. márc. 27. 17:42
 8/10 anonim ***** válasza:
0
2021. márc. 27. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:
80%

Mára már egy sincs. A legjobb barátom 2 éve halt meg, öngyilkos lett. Jobban szerettem a testvéreimnél is, azóta sem sikerült feldolgozni a történteket.

E miatt meg a korona és az egyre súlyosabb bipoláris depresszióm miatt szép lassan eltávolodtam mindenkitől.

2021. márc. 27. 22:30
 10/10 anonim ***** válasza:
50%
1, akivel mindent meg tudok beszélni, és 2-3, akivel nagyon jóban vagyunk, de a legmélyebb titkokat azért nem mondanám el nekik. És van egy, akiről azt gondoltam, hogy olyan lesz, mint akivel mindent meg lehet beszélni, de nagyon hirtelen megváltozozz, kibeszél, tönkre akar tenni. Én hibám, hogy egy ilyen szociopata vadállattal kezdtem beszélgetni...
2021. márc. 31. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!