Ha kihasznàlt egy làny az normàlis ,hogy folyton irok neki meg el àtkozom amièrt megbàntott?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 19:04
41/57 A kérdező kommentje:
tènyleg ennyire agymosott itt mindenki? Màr senkiben sincs szeretet,csak versenyezni tudtok ki a jobb. Bàrcsak varjunak születtem volna, az is elèl 100 èvig ha jol tudom. A foldön a csuszomàszò fèrgek utàn az ember a leggundoritóbb faj!
2021. máj. 25. 00:28
42/57 A kérdező kommentje:
Csak 2 perct kertem tőle hogy odadjam a cserepes virágot, semmi mást nm akartam. Miután mindig visszautasitott én kitálaltam, hogy te csak azért segitettél, h rajtam keresztul ismerj meg uj embereket, és ez az igazság
2021. máj. 25. 16:19
43/57 anonim válasza:
Szia írj nyugodtan 18/l ha tudok segítek :)
45/57 anonim válasza:
1x kiosztod, oké.
Panaszkodsz pár embernek, oké.
De azóta is osztani a csajt... Szánalmas.
46/57 Blue-eyed válasza:
Semmi értelme, ha eldöntötte, hogy nem kellesz neki, a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem akar majd látni. Mindinkább zargatod, annál messzebre fog futni tőled. Hagyd békén, ne írj, ne hívd. Ha hiányzol neki keresni fog, ha meg nem, akkor próbálj a szépre emlékezni és legyél hálás minden vele töltött percért.
Az embernek joga van eldönteni, hogy kinek mennyi időt ad az életéből. Ha tényleg szereted és arra kér, hohy ne keresd, akkor ne keresd.
Tudja jól, milyen nehez ez neked és tisztelni fog érte, ha ezt betartod.
47/57 A kérdező kommentje:
Hiàba minden az agyatok màr teljesen àtvan mosva,a szeretet kihalt belöletek ès èn vagyok a hűlye
2021. máj. 28. 00:01
48/57 A kérdező kommentje:
A vallàst is csak azèrt talàltàk ki, hogy manipuláljanak legyunk kezes bàrànyok,de engem nem vernek àt!!!! Hahaha jol àtvagytok verve hisztek valakiben aki nem is lètezik,pàr eszes ember irta az egèsz zagyvasàgot,mert làttàk, hogy az emverek rosszak ölik egymàst ès megakartàk őket fèlelmiteni. Ha bűnt követsz el az isten megver ,ès arra is volt eszűk, hogy trükköket is bevessenek. Meg mik ezek a dumàk adj a szegènyeknek, majd az isten megfizeti neked hahaha ebben a hitben èltem 15 èvig ès egy lofaszt sem segitett,hogy basznàtok meg mind màr nyissàtok ki csipàtokat vègre!
2021. máj. 28. 00:10
49/57 A kérdező kommentje:
Uj törvènyt irok ès elrejtem. Majd 100 èv mulva ràtalàlnak ès ezt fogjàk tanitani az iskolákban! 1 parancsolat Ha cserepes viràgot adnak fogad el!
2021. máj. 28. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!