Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha kihasznàlt egy làny az...

Ha kihasznàlt egy làny az normàlis ,hogy folyton irok neki meg el àtkozom amièrt megbàntott?

Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 19:04
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nyomulsz és nem tudsz olvasni a sorok között. Ha valaki kétszer is megígéri neked a találkozót és minden alkalommal visszamondja, az egy egyértelmű jele annak, hogy nem akar veled találkozni. Ami nem kötelező, akkor sam ha megígerte. Az, hogy te ahelyett, hogy felfognád mindezt még nekiállsz átkozódni is, az csak megerősíti a lányt abban, hogy jól tette, hogy nem találkozott veled.
2021. ápr. 2. 01:12
 22/57 A kérdező kommentje:
Hàt persze en vagyok a hibàs! Nem egyszer igèrte hanem egy èven àt legalàbb 100 alkalomul.. èn csak megakartam köszöni neki szemèlyesen, hogy segitett,ezt mondtam neki!!
2021. ápr. 3. 18:19
 23/57 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted, hogy mi a lényeg?

Tök mindegy hányszor igérgeti a másik a találkozót, ha egy évig húzza a dolgot akkor eléggé egyértelmű, hogy igazából nem akar találkozni veled. Ha meg korábban segített is neked valamiben, akkor marhára felesleges és bunkó dolog leállni átkozódni. Semmi jót nem érsz el vele.

2021. ápr. 3. 20:27
 24/57 A kérdező kommentje:
De èrtem! Akkor is egy èven àt igèrte, nm volt szèp tõle. Most megint irok neki
2021. ápr. 5. 18:28
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelld magad.
2021. ápr. 5. 18:30
 26/57 A kérdező kommentje:
Èn szègyeljem magam??? Megakartam koszoni neki egy cserepes viràgal, hogy segitett nekem,es visszautasitotta,niert szegyeljem mqgqm?
2021. ápr. 5. 18:32
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Mert erőszakos, értetlen és creepy vagy, aki átkozódik ha a másik nem akar vele találkozni.
2021. ápr. 5. 20:31
 28/57 Jól van ez így? ***** válasza:
100%

"Èn szègyeljem magam??? Megakartam koszoni neki egy cserepes viràgal, hogy segitett nekem,es visszautasitotta,niert szegyeljem mqgqm?"

Mert kattant vagy és csekély értelmű, amit művelsz az zaklatás.

2021. ápr. 5. 20:43
 29/57 A kérdező kommentje:
Agymosottak vagytok mind! El kellett volna fogadja tolem azta a kibaszo tt cserepes virágot. En csak ennyit kertem tole!
2021. ápr. 5. 21:33
 30/57 anonim ***** válasza:
100%

Ha írásban ilyen elviselhetetlen stílusban hisztizel itt 1 hete mint egy kisgyerek, szerinted miért akarna találkozni veled?

Nem kötelező ajándékot elfogadni, ha kellemetlen a szituáció.

De ha meg elfogadta volna a virágot, akkor meg az lenne a bajod, hogy miért fogadta el, ha aztán nem akar tőled semmit.

2021. ápr. 5. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!