Ha kihasznàlt egy làny az normàlis ,hogy folyton irok neki meg el àtkozom amièrt megbàntott?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 19:04
31/57 A kérdező kommentje:
Ugy viselkedek ahogy èn akarok,szabad vagyok. Igen gyerekes a viselkedèsem,ès nem èrtem miert zavar ez mindenkit?? Rosszak vagytok mind! ideje lenne már megtisztitani a földet!
2021. ápr. 5. 23:22
32/57 anonim válasza:
Lol milyen hisztit kicsap a kérdező xd
Tőled kéne megtísztítani a földet mert nem tudsz normálisan viselkedni
Azért nem fogadta el azt a Qrva virágot mert látja milyen hisztis vagy és nyomulós.
Veled van a baj nem a lánnyal.
33/57 Jól van ez így? válasza:
Vagy egy troll, aki játsza a nárcit, vagy tényleg az.
34/57 A kérdező kommentje:
Miröl beszeltek,tenyleg ennyire hulyek vagytok? Egy kibaszo tt cserepes viragot akartam neki adni amiert segitett kutya kotelessege leyt volna h elfogadja ,nm kertem tole hogy jarjunk semmi ilyet. Csak meg koszonni neki szemelyesen
2021. ápr. 15. 11:49
35/57 A kérdező kommentje:
Nincs igazsàg a földön, ha elakarsz valamit èrni rossznak kell lenned. Csak a lehuzàs megy
2021. ápr. 15. 11:54
36/57 anonim válasza:
Hmm hát figyelj a cserepes virág már önmagában ultra gáz... Egy köszönöm is elég lett volna messengeren
37/57 anonim válasza:
Lol évente százszor megígérte hogy találkozik veled és te mind a százszor elhitted? ez tényelg brutál:DD
Ha első ajánlatra nemet mond hívtakozva valami más dolgára, még elfogadható, mert tényleg közbe jöhetett valami. Ha másodikra is hárít, akkor kell a nyúlcipőt felhúzni és szapora léptekkel más után nézni :D
39/57 A kérdező kommentje:
De most tenyleg èn mièrt vagyok hibàs? Azt mondta, hogy keresztèny meg mèg mondta mikor ràirtam,hogy nem zavarom. Èn tènyleg csak viràgot akartam nki adni es megköszöni szemèlyesen,ezt jeleztem is nki,szoval nem mondtam neki h jàrni akarok vele.
2021. máj. 10. 19:28
40/57 A kérdező kommentje:
A cserepes viràg mwghalt,ès vele sem beszèlek többè... megkedveltem ès most elmebt mindentöl a kedvem itt az idö elpatkolni
2021. máj. 12. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!