Ha kihasznàlt egy làny az normàlis ,hogy folyton irok neki meg el àtkozom amièrt megbàntott?
Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 19:04
1/57 anonim válasza:
XD Nem. Csak magadat szegyenited meg.
2/57 anonim válasza:
Xd azért mert nem írt vissza el átkozod? Csak nem jössz be neki... Ez olyan nagy baj? Lehet, hogy csak veled van a baj.
3/57 anonim válasza:
Nem, és ha megunja, fel is jelenthet.
4/57 anonim válasza:
Én a kisujjamat sem mozdítom egyetlen exemért se. Ici pici energiát sem fektetek beléjük. Én egyszerüen némítom őket,ha valami szuperfontos akkor felhív vagy felkeres..
Ne csinálj mégnagyobb hülyét magadbol.
6/57 A kérdező kommentje:
Engem hasznàlt fel azèrt hogy megismerkedjen màsokkal ès azt igèrte h fogunk talàlkozni èn meg cserepes viràgot is vettem neki azèrt h meg köszönjem h segitett nkm de nm akart talalkozni csak hitegetett
2021. márc. 27. 19:45
7/57 A kérdező kommentje:
En mondtam neki nm akarok semmit töle csak a viragot akarom oda adni de csak hitegetett nm akart talalkozni celem egy èven àt igèrgette h ekkor meg akkor talalkozunk es nm jött össze mindig talàlt valami kifogàst. En meg belefàradtam es elmondtam neki mindent h mit gondolok rola es meggaragudott
2021. márc. 27. 19:48
8/57 A kérdező kommentje:
Ma irtam neki hogy àtkozott lègy amiert megbàntottàl azokkal akit àltalam ismertel meg tudtàl találkozni
2021. márc. 27. 19:49
9/57 anonim válasza:
cserepes viragot XD
Ha azt mondtad neki, hogy semmit nem akarsz, csak a viragot ide adni, akkor mire szamitottal? Normalis vagy te?
10/57 anonim válasza:
És most ettől jobban érzed magad? Majd letilt, aztán nem fogsz neki többet írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!